Hromadné kopírování. – OS - Windows – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hromadné kopírování. – OS - Windows – Fórum – Programujte.comHromadné kopírování. – OS - Windows – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wengeris0
Duch
25. 5. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den,

dostal jsem za úkol nakopírovat soubor na 100+ flash disků.
Nechce se mi pořád ručně kopírovat.
Flashky se nejspíše budou měnit po jedné, kopírování pomocí HUBu, není možné.
Napsal jsem si jednoduchý dávkový soubor s tím, že nebude umět "bezpečně odebrat HW"...
Ale ani ten můj jednoduchý script mi nějak nefungoval (kopíroval 2x).

echo VLOZIT ZARIZENI
pause
:start
copy D:\yc.txt I:\
echo SOUBOR ZKOPIROVAN, ODPOJTE A ZAPOJTE DALSI ZARIZENI
pause
goto start

Tak prosím o pomoc, jak správně napsat ten script, popřípadě upravit, vylepšit.
Díky za všechny nápady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.0.–
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
26. 5. 2010   #2
-
0
-

Nevidím tam žádný problém (akorát bych copy dal ještě /b /v).
Akorát pause nesežere klávesy s dlouhýmy kódy a třeba kurzorové klávesy ti odpálí 2 pause naráz.
To odpojení by mělo jít přes devcon.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
wengeris0
Duch
26. 5. 2010   #3
-
0
-

To zdenda : Já taky nevím, proč to nejede. (Nechápu to copy /b /v).
Je teda možné, že je to tím pause (to 2x copy,?).
Před devcon to nepůjde, jestli je to teda ta věc, co zjišťuje ID zařízení. Každá flashka by mělá mít jiné a já jich mám opravdu hodně, bylo by to ještě časově náročnější, než to dělat všechno ručně. (USB port bude jeden, max. 2).
Ale díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.0.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
26. 5. 2010   #4
-
0
-

Ale je to fakt divné. Dělá ti to vždycky?

/b /v, aby se to kopírovalo binárně a ověřilo, jen tak pro jistotu.
id pro devcon nemusí být přesně (*) a najít rozdíl ve výpisu před a po připojení je drobnost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
wengeris0
Duch
26. 5. 2010   #5
-
0
-

To zdenda : Už to nedělá, stačí stisknout "jednoduchou klávesu". (A)
Další dotaz, jak smazat veškerý obsah flash disku s cestou např F:\ ? Včetně souboru ke čtení, složek atd...
Další dotaz, jak skopírovat složku např. cesta F:\názevsložky (zkopírovat potřebuju názevsložky).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.30.–
wengeris0
Duch
26. 5. 2010   #6
-
0
-

To wengeris :
echo VLOZIT ZARIZENI
pause
:start
RD /S /Q F:\
xcopy /S /Q E:\ F:\
echo SOUBOR ZKOPIROVAN, ODPOJTE A ZAPOJTE DALSI ZARIZENI A ZMACKNETE "A"
pause
goto start

mám too :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.0.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Hromadné operace — založil Ondrej

Hromadné operace v MySQL — založil ondra

Hromadne zpracovani checkboxu — založil Jenisz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý