Cin.get – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cin.get – C / C++ – Fórum – Programujte.comCin.get – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
28. 5. 2010   #1
-
0
-

cin.get(a, 20);
vim ze tohle vezme 19 znaku, ktere uzivatel zadal a ulozi je do promene a.
Jenze kdyz jich zada vic jak 19 tak se ulozi do fronty.
Jak muzu vymazat tuto frontu ?
cin.clear() na to nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.40.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
28. 5. 2010   #2
-
0
-

cin.clear() smaže pouze chybový příznak, ale znaky ve frontě zanechá

znaky z fronty musíš někam načíst (třeba do stringu)

#include <string>

string trash;
cin >> trash;


a nebo můžeš použít metodu ignore...

cin.ignore(pocet_ignorovanych_znaku, delimiter)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
28. 5. 2010   #3
-
0
-

aha, diky.
Skoda ze neexistuje nejake lepsi reseni :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.40.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
29. 5. 2010   #4
-
0
-

Když stojím v zácpě, tak bych taky rád nechal auta přede mnou zmizet, ale holt budou muset popojet ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

Podobná vlákna

Cin, cin.get(),...atď — založil PeterSura

Cin.get() cin.line() — založil H3ll

Cin — založil crash969

Cin.get(); — založil Dodo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý