Ahojte,
mam za sebou uz par redakcnych systemov v PHP. Teraz idem znovu tvorit novy redakcny system cisto v PHP. Chcel by som ale vediet, aku strukturu a vnutornu organizaciu CMS pouzit tak, aby bol po programatorskej stranke co najprehladnejsi.
Dakujem
Fórum › PHP
Redakcny system
To Trollo : pokud to chces dělat friendly pro programátory tak jako framework, idealne až tak že na začátku nahodíš jen nějaký skeleton a zbytek uz tam budeš řešit pomocí pluginu/modulu
Aha. Takze si nakodim "engine" a potom budem uz len volat z neho funkcie. (?!)
Este by som sa rad dozvedel, ako naplnim pozadovanu stranku obsahom. Mam napriklad http://localhost/foo a tam chcem volat niektore funkcie, ktore mi zostavia pomocou funkcii z "enginu" stranku v html.
Mam obsah stranky naplnat priebezne, alebo pomocou switchu hodit presne rozvrhnutie stranky?
Dakujem
ja mam engine ktory sa sklada z jadra (zakladne funkcie napr. vlastny db layer, osetrovanie premennych, autorizaciu uzivatelov a kopec zakladnych veci) + dalsie feature (generovanie pdf, emailov, sablonovaci system, atd atd)... na zaciatku kodu si len zavolam inicializacny subor ktory "zapne" jadro a dalsie features si mozem manualne zapnut, podla to kde ich potrebujem jednym zavolanim funkcie (v jadre) ktora sa postara o dalsie prilinkovanie potrebnych suborov....
Trollo napsal:
mam za sebou uz par redakcnych systemov v PHP.
Sorry, ale neodpustím si poznámku: Ha-Ha .. som zvedavý čo považujdeš za onen „redakčný systém“
a teraz k téme : Ako tu už bolo spomínané skús sa odraziť od nejakého MVC framworku ..
http://blackhole.sk/topicnajjednoduchsi-mvc-framework-v-php-part-1
to trollo: tak sa pýtaš, ako keby si vôbec ešte neprogramoval...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redakčný systém — založil takinoo
Hlada sa...redakcny system — založil
Redakčný systém pre burzu — založil Anonym
Content Managed System alebo Bloggersky system... — založil Mega.Lama
System("??????"); — založil dragon124