Výměna pismena za znak – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výměna pismena za znak – .NET – Fórum – Programujte.comVýměna pismena za znak – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Mutagen0
Super člen
30. 5. 2010   #1
-
0
-

Zdravim ...
Chtel bych se zeptat jak muzu udelat nejakou fci aby me to z textu poznalo nejaky pismeno treba "a" a to "a" vymenilo treba za "#" sla by takhle fce nejak napsat? Me prave nic nenapada ... Dekuji za napady a rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Petrroll0
Stálý člen
30. 5. 2010   #2
-
0
-

Stačilo by "roztrhat" string do pole, potom pole projet s kontrolou hodnoty a kdyžtak mu přiřadit hodnotu novou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Mutagen0
Super člen
30. 5. 2010   #3
-
0
-

Petrroll napsal:
Stačilo by "roztrhat" string do pole, potom pole projet s kontrolou hodnoty a kdyžtak mu přiřadit hodnotu novou.


A jakyma prikazama bych to tak mohl udelat nemel by jsi priklad ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 5. 2010   #4
-
0
-

Není potřeba nic řezat, stačí metoda String.Replace:

string s1 = "Hello World!";

string s2 = s1.Replace("o", "#");

Nahradí znaky "o" za mřížku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Mutagen0
Super člen
30. 5. 2010   #5
-
0
-

Chrasty napsal:
Není potřeba nic řezat, stačí metoda String.Replace:

string s1 = "Hello World!";
string s2 = s1.Replace("o", "#");

Nahradí znaky "o" za mřížku.



A takhle by to slo udelat nekolikrat zasebou ? treba i na jiny pismena ? akroad budu pokracovat promenejch a do toho priradim co za co ze ? tendle prikaz je myslim podbnej s php

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Mutagen0
Super člen
30. 5. 2010   #6
-
0
-

Diky moc ucel kterej sem potreboval to splnilo diky moc Chrasty

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
31. 5. 2010   #7
-
0
-

To Mutagen : Musis si dat jeste pozor na poradi, v jakem budes pismenka menit. Protoze jestli mas udelat a>b a b>c tak ti to akorat nahradi vsechna a a b za c pri seriovem zpracovani.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.199.–
Mutagen0
Super člen
31. 5. 2010   #8
-
0
-

Krychlik napsal:
To Mutagen : Musis si dat jeste pozor na poradi, v jakem budes pismenka menit. Protoze jestli mas udelat a>b a b>c tak ti to akorat nahradi vsechna a a b za c pri seriovem zpracovani.

Na todle sem si bacha dal :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Vykreslení písmena — založil shockwave

Zmena pismena — založil Onsi

Program v C, písmena XO — založil Jazzer

Veľké písmená v textBoxe — založil zonda

Zjištění posledního písmena — založil hybridfusion

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý