Problém- tag body přes celou stránku? – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém- tag body přes celou stránku? – CSS – Fórum – Programujte.comProblém- tag body přes celou stránku? – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pidgin0
Návštěvník
31. 5. 2010   #1
-
0
-

Ahoj,
potřeboval bych poradit. Nejsem zrovna zkušený v psaní webů. Už jsem jich pár dělal ale asi jsem z toho nějak vypadl. Zkrázka mám problém.
Potřebuji určité věci byly po celé výšce stránky. A proto jsem jim nastavil výšku na 100% a záporný margin po stranách k tagu s id page. Ale nefunguje to.



<body>
<div id="page">

<div id="cara-leva">
</div>


<div id="stin-pravy">
</div>
<div id="stin-levy">
</div>
<!-- OBSAH STRANKY -->

</div>
</body>
</html>


asi takto.
Zároveň mám hlavičku dokumentu takovouto:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs" dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta http-equiv="content-language" content="cs" />
<link rel="stylesheet" href="styly/styl-default.css" />
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.4.2.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.backgroundPosition.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/menu-hlavni.js"></script>
<title>XHTML stránka
</title>
</head>
<body>

Pořád jsem řešil čím to je až jsem najednou zjitil, že se jedná o problém že když si v mozile ve fireburgu podívám na body tak se mi obarví ( interakrivní mód prohlížení DOM ve fireburgu) body vysoké asi jen 100px a div page to samé. Tak proto se mi tagy stíny a levá čára zobrazí jen na hoře. Otázka je ovšem co to je?? Nikdy se mi to nestalo. Validator hlásí že je všechno OK ( ten v mozille). Ještě mě v průběhu psaní mé otázky napdalo to projet validátorem na webu, ale pak už nevím.
Neporadil by mi někdo?Na doplňující otázky rád odpovím. Spíš se ptám jestli se někomu někdy něco podobného nestalo.
Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.60.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
31. 5. 2010   #2
-
0
-

html,body{margin:0;min-height:100%}

takto?
ještě tam můžeš za čárku přidat jakýkoliv DIV který má mít výšku minimálně 100%

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý