Křižovatka dle zadání v Logo! Soft – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Křižovatka dle zadání v Logo! Soft  – Delphi – Fórum – Programujte.comKřižovatka dle zadání v Logo! Soft – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
31. 5. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den programátoři, měl bych na Vás velkou prosbu. Jsem naprosto ztracený co se programování týče, ale jak už to tak bývá, tak na elektotechnické škole se programování i když i na oboru založenému na silnoproud nevyhnete a právě tento problém řeším. Jako závěrečnou práci ve třeťáku máme v automatizaci udělat projekt v Logo! Soft a to křižovatku, viz zadání.
Budu rád za jakoukoliv pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.208.–
Reklama
Reklama
DragonBehemont
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
11. 6. 2010   #2
-
0
-

To NeoMartin : Jaké je přesné zadání?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.59.–
DragonBehemont
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
11. 6. 2010   #3
-
0
-

To DragonBehemont : Sorry, nevšiml jsem si přílohy. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.59.–
DragonBehemont
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
11. 6. 2010   #4
-
0
-

To NeoMartin : Jen čistě z praktického hlediska je toto zadání nesplnitelné ... Logo! nemá žádný vstup I0.0! ;- ) Vstupy se označují celým číslem bez indexu ... a navíc začínají číslem 1 ... takže by si zadavatel buď měl opravit chybu a nebo zvážit, zda to chce opravdu v Logo!, protože podle označení vstupu bych řekl, že by to měl vykonávat minimálně SIMATIC S7-200, akorát u něj by to s tím časem bylo přecejen složitější ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.59.–
NeoMartin
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
14. 6. 2010   #5
-
0
-

Tak jsem trošku pokročil a udělal jsem úkol číslo 3. Ale problém je, že si nevím rady s úkolem číslo 1,2,4. Pokud by byl někdo ochoten pomoct byl bych vděčen. V příloze přidávám řešení křižovatky, tedy úkol 4. Za každou pomoc děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.208.–
vlado
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
21. 4. 2016   #6
-
0
-

zdravim, na skole programujeme v delphi, konkretne krizovatku.

mam 4 timery a dva semafory ale ako mam urobil graficku animaciu???

som programator zaciatocnik a fakt si s tymto neviem dat rady........nechcem aby ste mi to tu dali hotovo ale len ma nejako na to navedte ako to mam naprogramovat.............

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.236.226.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
21. 4. 2016   #7
-
0
-

#6 vlado
Podle toho, co přesně potřebuješ. Můžeš zobrazovat předpřipravené animace jako třeba GIF - TGIFImage, nebo sérii statických obrázků - TImage, nebo kreslit sám, zase třeba v timeru - TCanvas. Viz příklady v dokumentaci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
2533 příspěvků
22. 4. 2016   #8
-
0
-

DragonBehemo - kde vidis prilohu? Nic jako Prilohy: ... nevidim, ani nic jineho. (firefox)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:c914:19...–
peter
~ Anonymní uživatel
2533 příspěvků
22. 4. 2016   #9
-
0
-

Jinak, ja bych mozna vyuzil normalni tlacitko, jen mu zmenil barvu pozadi. Takhle si tam vyskladal cely objekt semafor, definoval stavy a pak mu predaval jen cisla stavu semaforu ve zvolenem case. S obrazkami bych se nedrbal. Ale urcite by tam slo natahat s listy objekt obrazek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:c914:19...–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
22. 4. 2016   #10
-
0
-

#8 peter
Tenkrát před těmi 6 lety tady šlo přidávat přílohy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
vlado
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 4. 2016   #11
-
0
-

chcel by som to urobiť v "Canvase" ale neviem ako na to, ked rucne nakreslim krizovatku tak uz neviem ako tam pridat autá

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.236.224.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
24. 4. 2016   #12
-
0
-

#11 vlado
No, přinejhorším stejně jako tu křižovatku - několik úseček, polygonů, kruhů, apod. Metoda Draw umožňuje vykreslit obrázek načtený ze souboru, to asi bude pohodlnější.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Logo!Soft — založil santi_rou

Logo soft - výtah — založil Flurry

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý