WMP now playing – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WMP now playing – C / C++ – Fórum – Programujte.comWMP now playing – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Alf
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
1. 6. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

nemáte s tímto někdo zkušenosti? Potřebuji dostat informace o právě přehrávaném souboru z WMP. Zatím se mi nepodařilo najít nic pořádného. Asi to lze zjistit nějak pomocí ActiveX nebo pomocí pluginu (napsat si vlastní plugin). Potřebuji zjistit název, cesta k souboru, délku a aktuální pozici. Za každou radu díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.90.–
RedDragCZ0
Newbie
2. 6. 2010   #2
-
0
-

I bez pluginu to vzhledem k funkci některých programů pravděpodobně také půjde, nicméně když jsem se po kdysi pídil po tom, jak na to, prakticky vůbec nic použitelného se mi nepodařilo najít, obecně IMO dokumentace MS ohledně tohodle (i těch pluginů) dost zaostává. Nakonec jsem to vyřešil napsáním si vlastního pluginu, dřív se to dalo přes to nějaké WMP SDK, které je už dneska ale tuším označené za obsolentní a nedostupné a místo toho je to nějak součástí Platform SDK.
Součástí toho SDK byly myslím i nějaké templaty a examply jeho použití, případně se můžeš zkusit třeba inspirovat u starého pluginu AudioScrobbleru, v jeho SVNku se toho dá najít celkem dost zajímavého a jednoduše vykoukat, jak na to (případně to použít třeba jako základ pro to svoje):
http://www.audioscrobbler.net/development/. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.156.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

WMP 11 problem — založil ps2console

WMP11 vs. WinAmp — založil yaqwsx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý