Zdravím,
nemáte s tímto někdo zkušenosti? Potřebuji dostat informace o právě přehrávaném souboru z WMP. Zatím se mi nepodařilo najít nic pořádného. Asi to lze zjistit nějak pomocí ActiveX nebo pomocí pluginu (napsat si vlastní plugin). Potřebuji zjistit název, cesta k souboru, délku a aktuální pozici. Za každou radu díky ;)
Fórum › C / C++
WMP now playing
I bez pluginu to vzhledem k funkci některých programů pravděpodobně také půjde, nicméně když jsem se po kdysi pídil po tom, jak na to, prakticky vůbec nic použitelného se mi nepodařilo najít, obecně IMO dokumentace MS ohledně tohodle (i těch pluginů) dost zaostává. Nakonec jsem to vyřešil napsáním si vlastního pluginu, dřív se to dalo přes to nějaké WMP SDK, které je už dneska ale tuším označené za obsolentní a nedostupné a místo toho je to nějak součástí Platform SDK.
Součástí toho SDK byly myslím i nějaké templaty a examply jeho použití, případně se můžeš zkusit třeba inspirovat u starého pluginu AudioScrobbleru, v jeho SVNku se toho dá najít celkem dost zajímavého a jednoduše vykoukat, jak na to (případně to použít třeba jako základ pro to svoje):
http://www.audioscrobbler.net/development/. ;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
WMP 11 problem — založil ps2console
Přehrávač v hlavním panelu - jako u WMP — založil Tokan
Video ve fullscreenu s WMP11 a FFDShow — založil yaqwsx
C# WMPLib - zvuk z resources — založil Andy
WMP11 vs. WinAmp — založil yaqwsx