Galeria: verticalne a horizontalne zarovnanie obrazku + tien – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Galeria: verticalne a horizontalne zarovnanie obrazku + tien – CSS – Fórum – Programujte.comGaleria: verticalne a horizontalne zarovnanie obrazku + tien – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Navodar0
Duch
6. 6. 2010   #1
-
0
-

Zdravim. Takze mam takyto problem... chcem spravit galeriu kde budu obrazky v pravidelnej mriezke (nejakej zadanej sirky a vysky) zarovnane na stred verticalne aj horizontalne (samozrejme obrazky rozdielne pomery stran) a aby mal kazdy obrazok tien... Nasiel som oboje na nete ale dokopy to nefunguje a neviem to spojit dohromady...

priblizne zarovnanie uz nejak mam na stranke
http://devildriver.szm.com/
lenze ked to spojim s navodom na nete aby som mal tien tak to rozbije cele (hlavne kvoli tomu ze tien sa robi pomocou float a to mi rusi zarovnanie aj horizontalne aj vertikalne)

vie niekto pls poradit?
Za odpovede(ak nejake budu) vopred dakujem..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
Reklama
Reklama
Navodar0
Duch
7. 6. 2010   #2
-
0
-

ok uz som to vyriesil... konecne som vygooglil to co mi bolo treba..



.cell {
float: left;
line-height: 150px;
height: 150px;
width: 150px;
text-align: center;
padding: 15px 0 0 0;

}

.cell-content {
line-height: normal;
display: inline-block;
vertical-align: middle;
background-color: blue;
background: url(shadowAlpha.png) no-repeat bottom right !important;
background: url(shadow.gif) no-repeat bottom right;
padding: 0px 6px 2px 0px;
margin: 0px;
max-width: 140px;
max-height: 140px;

}
.cell-content img{
max-width: 130px;
max-height: 130px;
opacity:0.75;
filter:alpha(opacity=75);
border:1px solid red;
}


.bla{
clear: both;
}



testovane Mozille, Opere, Chrome a IE verzia 8 nieco...
classa bla tam je preto lebo ked som mal cely tento obsah v dive ktory mal nastavene pozadie tak nevinal tie obrazky ako jeho obsah tak som na koniec pridal div s classom bla a funguje to.. neviem ci elegantne riesenie.. ak sa to da elegantnejsie (bez zbytocneho divu v HTML) tak napiste pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Tieň div-u — založil Binary Ranger

Rolovacie horizontalne menu — založil ixod

Galeria — založil mORb

Galéria — založil MI@SO

C# photo galéria — založil lukyno010

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý