Problém s DataGrid – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s DataGrid – .NET – Fórum – Programujte.comProblém s DataGrid – .NET – Fórum – Programujte.com

 

subiik0
Duch
13. 6. 2010   #1
-
0
-

zdravím, jsem začátečník s ASP.NET a mám problém se zobrazením dat pomocí Datagridu, respektive localhost se chová jako kdyby vůbec neznal tag DataGrid...
Přikládám obrazovku, kterou localhost vyhodí a zdrojový kód. Díky předem za pomoc

zdrojový kód:
<body>
<form runat="server">
<asp:DataGrid id="datagrid1" runat="server"
HeaderStyle-BackColor="#cccc99"
ItemStyle-BackColor="#00cc99"
AlternatingItemStyle-BackColor="#cccccc"
Font-name="verdana"
Font-Size="10pt"
GridLines="None"
cellpadding="4"
cellspacing="0"
AutoGenerateColumns="False"
<columns>
<asp:BoundColumn DataField="id" HeaderText="id" />
<asp:BoundColumn DataField="jmeno" HeaderText="Jméno" />
<asp:BoundColumn DataField="prijmeni" HeaderText="Příjmení" />
<asp:BoundColumn DataField="funkce" HeaderText="Funkce" />

<asp:EditCommandColumn ButtonType="LinkButton"
UpdateText="Aktualizovat"
HeaderText="Úpravy"
CancelText="Zrušit"
EditText="Upravit">
</asp:EditCommandColumn>
</columns>
</asp:DataGrid>

</form>
</body>
</html>

Chybové hlášení:
Line 50: <body>
Line 51: <form runat="server">
Line 52: <asp:DataGrid id="datagrid1" runat="server"
Line 53: HeaderStyle-BackColor="#cccc99"
Line 54: ItemStyle-BackColor="#00cc99"


Parser Error Message: The server tag is not well formed.
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.4927; ASP.NET Version:2.0.50727.4927

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.93.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
13. 6. 2010   #2
-
0
-

V tom co jsi poslal nemáš uzavřený otevírající tag DataGridu:

<asp:DataGrid id="datagrid1" runat="server"

HeaderStyle-BackColor="#cccc99"
ItemStyle-BackColor="#00cc99"
AlternatingItemStyle-BackColor="#cccccc"
Font-name="verdana"
Font-Size="10pt"
GridLines="None"
cellpadding="4"
cellspacing="0"
AutoGenerateColumns="False"

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
subiik0
Duch
13. 6. 2010   #3
-
0
-

To Chrasty :
díky moc za odpověď a upozorňuju na chybu v knize ASP.NET - Začínáme programovat, Slavoj, Písek

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.93.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

DataGrid v TabControl — založil Martin

Řazení datagrid — založil JendaB

Vyhledáni v datagrid — založil Geee

WPF DataGrid Binding — založil m4r10

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý