Vycentrovaní menu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vycentrovaní menu – CSS – Fórum – Programujte.comVycentrovaní menu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

xspider0
Duch
18. 6. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, potruboval bych poradit jak vycentrovat menu, ale vubec na to nemohu prijit. Zdej je kod, ale menu je stale vlevo :-(

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" 

"http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
<head>
<title></title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<style type="text/css" media="screen">
#prim_nav
{
display: block;
float: left;
border: 1px solid black;
width: 100%;
}
body
{
width: 1000px;
border: 0px solid black;
margin: 10px auto;
display: block;
}
ul
{
display: inline;
float: left;
text-align: center;
margin: 0 auto;
}
li
{
display: inline;
float: left;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="prim_nav">
<ul>
<li>Home</li>
<li>About</li>
<li>News</li>
</ul>
</div>
</body>
</html>


Soubor také přikládám jako přílohu, moc děkuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
18. 6. 2010   #2
-
0
-

Trochu jsem si s tím pohrál, je to tak jak chceš? (příloha)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Xspider
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 6. 2010   #3
-
0
-

To Chrasty : No jo, to me vubec nenapadlo resit li, snazil jsem se v prvni rade vycentrovat cele ul, coz my za boha neslo, ale k dokonalosti mu jeste chybi jeste jedna malickost: nefunguje to Exploreru :-( Kazdopadne diky i tak, jestli hnes i s tim explorerem dej vedet, taky se o to pokusim ta uvidime....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 6. 2010   #4
-
0
-

Mně to teda v IE jde, alespoň v osmičce.

EDIT: 1400 příspěvků a konečně jsem se zbavil spammera, teď jsem Boss! :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Xspider
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 6. 2010   #5
-
0
-

To Chrasty : jojo v osmičce to už jde, ale sedmičku má ještě hafo lidí a tam to právě nejde no... Ja bych ten explorer prostě zakázal :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý