Jak zakázat zavření formu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak zakázat zavření formu – .NET – Fórum – Programujte.comJak zakázat zavření formu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Nikeed120
Duch
22. 6. 2010   #1
-
0
-

Mám vytvořenou aplikaci. Pokud uživatel klikne na křížek (zavření formu) a je zaplý timer1 tak se zobrazí MessageBox s tlačítky Ano,NE. Já chci docílit toho, aby když uživatel klikne na tlačítko "Ne", aby se ukončení formu zrušilo a normálně by pokračoval.
Zkoušel jsem tam přidat tento kód:

this.Closing += (n, c) => c.Cancel = true;


ale bez ůspěchu, form se normálně zavře... :(
jinak zatím mám toto...
 private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)

{
if (timer1.Enabled == true)
{
DialogResult dr = MessageBox.Show("Právě probíhá vámi spuštěná úloha !\rPřejete si aplikaci ukončit ?", "Pozor!", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Warning);
if (dr == DialogResult.No)
// Taty v téhle části bych potřeboval poradit...
this.Closing += (n, c) => c.Cancel = true;
}

else
{
Application.Exit();
}


Nevíte někdo jakým kódem zrušit zavření formu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.143.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 6. 2010   #2
-
0
-

Mělo by stačit nastavit e.Cancel na true:

if (dr == DialogResult.No)

e.Cancel = true;

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Nikeed120
Duch
22. 6. 2010   #3
-
0
-

jo stačilo to ....moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.143.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý