Bubble sort – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Bubble sort – Java – Fórum – Programujte.comBubble sort – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
24. 6. 2010   #1
-
0
-

potřeboval bych helpnout, jak se dostat na navěsti. Našel jsem kody v jave jak udělat bubble sort, ale tohle mi přijde logický, aspon pro mě...problem je že se potrebuju dostat nějak na to navěsti a takhle to nejde...

public static void seradPole() {

int[] cisla = {8, 7, 2, 1, 9};
int[] temp = new int[3];

navesti:
for (int i = 0; i < cisla.length; i++) {
if (i < cisla.length - 1) {
if (cisla[i] > cisla[i + 1]) {
temp[0] = cisla[i];
cisla[i] = cisla[i + 1];
cisla[i + 1] = temp[0];
}
}
}
continue navesti;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.107.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
24. 6. 2010   #2
-
0
-

na co ?

das do { } while ...
uvnitr si pak jen spocitas kolik vymen si udelal a pokud zadnou tak je pole serazene

taky nechapu ten if... proc -1 nedas rovnou do podminky ve foru ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 6. 2010   #3
-
0
-

jo super už to funguje, dík ;)

a to -1, to mi nějak uniklo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.107.–
Yety0
Stálý člen
28. 6. 2010   #4
-
0
-

IMHO návěstí jsou věc bez kterých by se měl slušný programátor obejít.

Mimochodem, jak psal KIIV v tomto případě je do while cyklus optimální řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.64.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý