Praca s vacsimi obrazkami v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Praca s vacsimi obrazkami v C# – .NET – Fórum – Programujte.comPraca s vacsimi obrazkami v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jaro
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 6. 2010   #1
-
0
-

Neslo by pracovat s zobrazovanim vacsich obrazkov v C# tak aby som nemusel kvoli plynulosti pouzit Win32? Cisto len cez .NET... WinForms je na to dost pomaly uz pri trosku vacsich fotografiach 5MP a viac je to poznat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 6. 2010   #2
-
0
-

Možná to i jde, ale v principu musí být .NET pomalejší než přímý přístup. Nehledě na to, že nakonec ty funkce z .NET nejspíš zavolají nějakou tu WinAPI funkci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
beachboy0
Návštěvník
29. 6. 2010   #3
-
0
-

Zkus si vygooglit Double buffering, vim ze to kamarad pouzival ve svoji hre aby vse bylo plynule. Sam sem s tim nedelal takze dal uz poradit nemuzu

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

PHP a práca s obrázkami — založil george

Problem s obrazkami — založil Milan

Praca ze suborama — založil Farbis_kralis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý