zdravim, neviete prosim ako sa da v internet exploreri natrvalo zapnut javascript? lebo vzdy ked zapnem nejaku stranku kde je akykolvek skript tak mi to hore vyhodi taky zlty riadok a spyta sa ma ci chcem povolit skript a uz mi to fakt lezie na nervy, ja by som to proste potreboval zobrazit aj bez tej blbej otazky. diky
Fórum › Offtopic
Js v IE
To samo: Vmožnostech internetu máš nastavený bezpečeně a tam by mělo stačit trochu změtnit pravidla.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
No a tu bude ten problem, ked dam zabezpecenie a chcem dat malu uroven tak mi vyhodi chybu ze by som si nemal davat nizsie zabezpecenie ako na urovni strednej, a vrati ma to na strednu, takze sa to neda prepnut, a ked som si skusal dat vlastnu uroven a tam profil nizka tak mi ho nastavilo, ale nic sa nezmenilo a ked som sa pozrel naspat na nastavenia tak tam bol profil stredna. Mam IE6 a WinXP SP2
Zkus si otevrit Vlastni a tam to nekde nastavit rucne
To CommanderZ: vsak vravim, dam si vlastnu tam si to nastavim ako chcem ale neuozi mi to.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů
Podobná vlákna
Visual Studio na iny ISIC — založil jan
Vlastní výjimka — založil dawnMist
Metoda volá metodu — založil delicacyy
ZDVOJNÁSOBÍM VÁŠ VKLAD ZA ROK. — založil Petr Novák
Moderátoři diskuze