Bylo by možné, aby v notifikaci na novou soukromou zprávu nebo sledované vlákno (samo až v Auroře), co mi nakonec skončí na mobilu, bylo od koho to je a třeba i část zprávy? Jde hlavně o tu část, kam se dostanu až po nalogování ... souvisí si to i s dalším "požadavkem" .... prostě, aby se dalo předem rozhodnout, jestli má vůbec cenu se logovat a dívat se, co se děje.
A druhý "požadavek", ve kterém bude asi dost osamocený. Možná bych využil možnost offline psání článků ... jasně, můžu použít notepad :smile1: , ale spíš jsem měl na mysli mít nějakou třeba i strohou verzi editoru, co se tu bude používat, v offline verzi. Žádná synchronizace, stačí copy&paste. Je to spíš jenom dotaz na možnost než reálný požadavek.
A poslední dotaz je opět spíše sonda - něco jako fasování redaktorský emailů :smile1: se nechystá?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Notifikace, email a offline editace
To liborb :
Add notifikace: Aurora posílá všechny požadované informace, vč. celého textu příspěvku a to jak u sledovaných věcí, tak u soukromých zpráv :).
Add offline psaní: dříve to bylo možné díky editoru, který jsem spáchal před několika lety na LAN párty :), nicméně ten zastaral. Můžeme zpřístupnit poté administrační část u článků i jako offline verzi (v omezené funkčnosti, např. co se týče uploadu obrázků). Třeba se najde i nějaký desktopový program, o kterém jsme kdysi uvažovali :-).
Add fasování emailů: stálá redakce (jejíž jsi členem ;) ) tuto možnost mít bude a to hned po Auroře :).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo :
Add 1) super :smile4:
Add 2) super :smile3:
Add 3) super :smile19:
No jo ... ale když to všechno bude takhle dokonalé, tak to si pak nebude na co stěžovat :)
Tak zkusím ještě něco :o) ... a Jabber server nebude? ;)
To liborb : Tak v této věci tě zklamu :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo : Jsem spokojený s notifikacemi, ostatní 2 beru jako třešničku na dortu. No a k Jabberu ... prostě jsem si zvyknul ho používat na "všechno kolem textu". Tady je to vlastně taky jenom o textech, takže se to nabízí. Rozhodně si mě nezklamal :), jak jsem napsal - mě by k radosti stačila i ta upozornění :smile4:
To Curo : Jsem spokojený s notifikacemi, ostatní 2 beru jako třešničku na dortu. No a k Jabberu ... prostě jsem si zvyknul ho používat na "všechno kolem textu". Tady je to vlastně taky jenom o textech, takže se to nabízí. Rozhodně si mě nezklamal :), jak jsem napsal - mě by k radosti stačila i ta upozornění :smile4:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Notifikace na email — založil liborb
Vypnuti notifikace PM na email (+ par dalsich) — založil KIIV
Android notifikace — založil hráč
Výjimky a notifikace debuggeru — založil tom*p
Notifikace nepřijatých dat — založil afteret