ASP.NET stranky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET stranky – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET stranky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
29. 6. 2010   #1
-
0
-

Dobry den.

Zacinam s ASP.NET, stiahol som si Web developer studio 2010 Express, ucim sa robit v tom jednoduche stranky. Jazyk C# ovladam pomerne dobre. Problem je v tom, ze neviem ako zverejnim (natiahnem na net) stranku v ASP.NET. Neviem, ktore subory s Visual studia tam mam dat. Je ich tam vela. A este jedna otazka. Projekt Mono podporuje aku verziu ASP.NET, niekede som cital ze je to max 2.0 teda aspon na webhostingu Banan.cz. Znamena to ze ked zakompilujem ASP.NET stranku pod frameworkom 2.0 tak by mala bezat na danom servery? Ci treba este nieco menit?

Dakujem za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Reklama
Reklama
29. 6. 2010   #2
-
0
-

Zdravím,

já naneštěstí netuším, s jakým typem projektu pracuješ, takže to řeknu zjednodušeně. Existují dva typy kompilace: automatická (Web Site Project) a explicitní (Web Application Project). V prvním případě je třeba kopírovat snad vše, ve druhém případě není třeba kopírovat zdrojové soubory (přípona .cs nebo podobně). Můžeš také zkusit nějakou automatizovanou cestou: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/5c12ykae.aspx a nebo to prostě vyzkoušet.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 6. 2010   #3
-
0
-

To djanosik : Je to ten druhy pripad. Vobec neviem ktore subory tam mam dat. To tam mam nahadzat vsetko okrem zdrojovych suborov? a ten hlavny subor.aspx (WebForm1.aspx) mam premenovat na index.aspx?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
30. 6. 2010   #4
-
0
-

Fajn, stačí tedy uploadovat všechny .aspx (.master, apod) soubory, soubor Web.config, složku Bin, složky App_* (pokud něco obsahují) a všechno ostatní, co ke spuštění webu potřebuješ. Hlavní soubor se většinou pojmenovává Default.aspx, ale Index.aspx by měl fungovat taky (záleží na konfiguraci serveru).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
silent0
Stálý člen
7. 9. 2010   #5
-
0
-

jen zda se muzu optat ve VS 2010 WPF Browser Application, nemuzu najit .aspx , je tam jen xaml je mozno to nejak dostat na net?

Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
silent0
Stálý člen
7. 9. 2010   #6
-
0
-

Moje chyba nevsiml jsem si ze potrebuji Web studio, nekde jsem videl ze to slo i v VS

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
yterbium0
Stálý člen
7. 9. 2010   #7
-
0
-

wpf browser app je aplikácia , ktorá beží v prehliadači (a aj to len v IE a FF). Nie je to webStránka.

Visual Studio podporujetvorbu webStránok, pokiaľ to nie je ExpressEdícia

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.132.–
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #8
-
0
-

mno ja jsem zkousel i .xaml ale nepodarilo se mi to rozjet na localhostu ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
8. 9. 2010   #9
-
0
-

To silent : Na to nepotřebuješ localhost, ale plugin do prohlížeče. Není to alternativa ASP.NET stránek (.aspx).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #10
-
0
-

a Nevite nekde o nejakem clanku nebo tutorialu jak to rozchodit? ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
8. 9. 2010   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #12
-
0
-

Aha :), tam nebylo co nastavovat ono to jde jen v IE ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
8. 9. 2010   #13
-
0
-

To silent : I ve Firefoxu, pokud vím tak i Safari a do jisté míry i v Opeře:) A Chrome snad taky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 75 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý