WInApi a konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

WInApi a konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.comWInApi a konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Grun0
Duch
1. 7. 2010   #1
-
0
-

Mel bych dotaz delam si takovej muj program na kterym se chci naucit par veci a jelikoz to je ted hjen pro me chtel bych tam i konzoli pro vystup abych mohl pouzit klasicky cout<<"text"; jde mi o to ze by tam byly ruzny hlasky jako bylo stisknuto tohle a tamto tlaictko byla nactena tahle a tamta textura ale kdyz pripisu normalne main() funkci tak se zase nevytvori okno a asi se vubec funkce WinMain ktera okno vytvari neprovede.

Mel by teda nekdo nejaky napad jak zapnout konzoli i vytvorit okno

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.55.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
2. 7. 2010   #2
-
0
-

Vůbec bych se toho nebál. Normálně je spojíš :smile1: viz příloha - spojil jsem 2 vygenerované projekty VS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Grun0
Duch
2. 7. 2010   #3
-
0
-

aha diky moc projel sem si to a upravil pro svuj program diky uz to funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Podobná vlákna

Fullscreen v konzole — založil nevim

Menu v konzole? — založil xDev

Konzole - zpoždění — založil Bhu

Konzole a čeština. — založil jisla

Konzole v php — založil Nikus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý