Velký problém s hloupým přesměrováním pokud někdo víte poraď te pls – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Velký problém s hloupým přesměrováním pokud někdo víte poraď te pls – PHP – Fórum – Programujte.comVelký problém s hloupým přesměrováním pokud někdo víte poraď te pls – PHP – Fórum – Programujte.com

 

sipeer0
Duch
6. 11. 2006   #1
-
0
-

Zdravim potřebuju přesměrovat jeden svůj web přesměrovat na jinej tak aby hned
při vstupu na něj byl přesměrovanej na jinej. zkoušel sem dva způsoby :

<head>
<meta http-equiv="refresh" contet="0; URL=http://www.srandaweb.com/" />
</head>

a

<head>
<?php
Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
Header('Location: http://www.srandaweb.com/');
Header("Connection: close");
?>
</head>


jedinej kod kterej sem nechal v indexu a přesměrování nefachá nevíte kde je
chyba ?
Popřípadě jak to opravit nebo jinej způsob okamžitýho přesměrovaní, moc by mi to
pomohlo.
Díky


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: peCan (---.47.18.169.adsl.nextra.cz)
Datum: 06. 11. 2006 17:55

<?php
Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
Header('Location: http://www.srandaweb.com/');
Header("Connection: close");
?>

musi byt jeste pred <html>

Nic není tak složité, aby se to nešlo naučit. Pokud se chce
Web? http://pecan.cz


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: s (---.scnet.cz)
Datum: 06. 11. 2006 17:57

<head>

<?php
Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
Header('Location: http://www.srandaweb.com/');
Header("Connection: close");
?>

<meta http-equiv="refresh" contet="0; URL=http://www.srandaweb.com/" />

</head>

Jestli myslíš takhle tak to už sem zkoušel, nefachá zkoušel sem zkombinovat snad
všechno i zvlášť a nic :/


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: ondrakub (---.124.broadband3.iol.cz)
Datum: 06. 11. 2006 18:02

<?php
Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
Header('Location: http://www.srandaweb.com/');
Header('Connection: close');
?>

<html>
<head>
.
.
.

Užívej si dokud můžeš. Žijeme jednou a čas plyne rychle.
http://ondra.napskaut.cz/


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: s (---.scnet.cz)
Datum: 06. 11. 2006 18:12

no já už sem z toho koženej pořád nic, napadlo mě že by to mohlo betj ještě
automatickym vkládáním banneru na wz ale i když je pak kod celyho indexu takhle
tak by to mělo jit ne ?

<?php
Header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently');
Header('Location: http://www.srandaweb.com/');
Header('Connection: close');
?>

<html>
<head><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center"><table width="496"
border="0"
cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><a
href="http://www.webzdarma.cz/"><img
src="http://i.wz.cz/banner/nudle03.gif" width="28" height="60"
style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0" alt="WebZdarma.cz"
/></a></td><td>
<script type="text/javascript">
<!-- /* (c) 2001 AdCycle.com All Rights Reserved.*/
var id=434; var jar=new Date();var s=jar.getSeconds();var m=jar.getMinutes();
var flash=s*m+id;var cgi='http://ad.wz.cz';
var p='<iframe
src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=16&t=_top&id='+flash+'&type=iframe"
';
p+='height="60" width="468" border="0" marginwidth="0"
marginheight="0" hspace="0" ';
p+='vspace="0" frameborder="0" scrolling="no">';
p+='<a
href="'+cgi+'/click.cgi?manager=adcycle.com&gid=16&id='+flash+'"
target="_top">';
p+='<img src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=16&id='+flash+'" width="468"
height="60" ';
p+='border="0" alt="Klikni" /></'+'a></'+'ifra'+'me>';
document.write(p); // -->
</script><noscript><div><a
href="http://ad.wz.cz/click.cgi?manager=adcycle.com&gid=16&id=434"><im
g
src="http://ad.wz.cz/ad.cgi?gid=16&id=434"
width="468" height="60" style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0"
alt="Klikni" /></a></div></noscript>
</td></tr></table></div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: Morelo (---.c.masterinter.net)
Datum: 06. 11. 2006 18:18

<?php
die(header("location: http://www.srandaweb.com"));
?>

html do toho zadny necpi..

Prodám aplikaci: http://www.eshop.koukej.net/, viz freez@email.cz *************


Odpovědět


Re: Přesměrování webu
Autor: s (---.scnet.cz)
Datum: 06. 11. 2006 18:29

tak už si připadam fakt jak idiot ...
Vytvořim soubor index.php přes texťák do něj vložim

<?php
die(header("location: http://www.srandaweb.com"));
?>

nahraju na web

dám vypsat kod, mam tam :

<?php
die(header("location: http://www.srandaweb.com"));
?><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center"><table width="496"
border="0"
cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><a
href="http://www.webzdarma.cz/"><img
src="http://i.wz.cz/banner/nudle03.gif" width="28" height="60"
style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0" alt="WebZdarma.cz"
/></a></td><td>
<script type="text/javascript">
<!-- /* (c) 2001 AdCycle.com All Rights Reserved.*/
var id=434; var jar=new Date();var s=jar.getSeconds();var m=jar.getMinutes();
var flash=s*m+id;var cgi='http://ad.wz.cz';
var p='<iframe
src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=16&t=_top&id='+flash+'&type=iframe"
';
p+='height="60" width="468" border="0" marginwidth="0"
marginheight="0" hspace="0" ';
p+='vspace="0" frameborder="0" scrolling="no">';
p+='<a
href="'+cgi+'/click.cgi?manager=adcycle.com&gid=16&id='+flash+'"
target="_top">';
p+='<img src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=16&id='+flash+'" width="468"
height="60" ';
p+='border="0" alt="Klikni" /></'+'a></'+'ifra'+'me>';
document.write(p); // -->
</script><noscript><div><a
href="http://ad.wz.cz/click.cgi?manager=adcycle.com&gid=16&id=434"><im
g
src="http://ad.wz.cz/ad.cgi?gid=16&id=434"
width="468" height="60" style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0"
alt="Klikni" /></a></div></noscript>
</td></tr></table></div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->

kuli automatické reklamě wztka..
Tak co je špatně .. ?
Už sem z toho fakt zoufalej :/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.srandaweb.com
Jakub0
Super člen
6. 11. 2006   #2
-
0
-

A co se pokusit v rootu webu vytvořit .htaccess soubor, který by jednoduše přesměroval vše:



RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://www.srandaweb.com [R]

Stále však nedokáži pochopit, proč ty přesměrovací hlavičky nefunfují, že by nějaká wz buzerace?
Edit: Tak jsem zkoušel na svym wz účtu klasické hlavičky a ty fungují. Pokud ani kód výše nepomůže, pokusil bych se zeptat technické podpory. Moment, taková drobnost, máte vše uloženo v index.php a tento soubor je jediný index.* na webu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
13. 11. 2006   #3
-
0
-

Na WZ bohužel .htaccess AFAIK nelze použít :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Moderátor PHP sekce ve Fóru
13. 11. 2006   #4
-
0
-

Ta meta nemuze fungovat uz proto ze tam mas misto content contet

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý