Windows aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Windows aplikace – .NET – Fórum – Programujte.comWindows aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
soubor
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 7. 2010   #1
-
0
-

Cau prominte za absolutne blbou otazku, ale kdyz jsem udelal nejakou windows aplikaci a tam sem dal nejake prvky potom v Form1.cs udelal metodu vymaz()



namespace Soubory
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

public void vymaz()
{
textBox1.Text = "aaa";
textBox2.Text = "aaa";




}


}
}

jak ji pak mam zavolat sem to zkousel takto ale neslo to


namespace Soubory
{
static class Program
{
/// <summary>
/// The main entry point for the application.
/// </summary>
[STAThread]
static void Main()
{

Form1 c = new Form1();
c.vymaz();




Application.Run(new Form1());

}

}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
6. 7. 2010   #2
-
0
-

Při vývoji WinForms aplikace tam metodu Main vůbec nepleť. Ta tam sice pořád je, ale Visual Studio se o ni stará samo.

Jestli chceš tu metodu volat hned po startu aplikace, tak ji zavolej v konstruktoru formuláře:

public Form1()

{
InitializeComponent();
vymaz();
}


A mimochodem, metody se píšou na začátku s velkým písmenem, je to konvence a je dobré to dodržovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
soubor
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 7. 2010   #3
-
0
-

To Chrasty : diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 129 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý