Poradie v tabulke – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Poradie v tabulke – Java – Fórum – Programujte.comPoradie v tabulke – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hudi0
Duch
7. 7. 2010   #1
-
0
-

zdravim,

mam danu tabulku hracov a zapasy medzi nimi. Z toho viem vypocitat skore a body a teraz potrebujem urcit celkove poradia aby sa zapocitali vsetky alternativy ked maju dvaja alebo viac hracov rovnaky pocet bodov aby urcilo celkove poradie a podobne. Nedari sa mi takyto algoritmus najst na internete a urcite dufam uz niekde bude tak ak mi poradite nejaky ten link tak vam budem vdacny

thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.60.–
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
7. 7. 2010   #2
-
0
-

Seřadit položky podle nějaké hodnoty bys mohl zvládnout i bez hledání.
Taky na to jsou funkce, jako třeba [url]http://java.sun.com/javase/6/docs/api/java/util/Arrays.html#sort(T[], java.util.Comparator)[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
hudi0
Duch
7. 7. 2010   #3
-
0
-

njn toto je pekne ked chcem zoradit podla bodov ale ako bude vediet ked ma viac hracov podla coho to ma potom zoradit

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.60.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
9. 7. 2010   #4
-
0
-

Proto jsem dal odkaz na verzi s komparátorem. Jak a podle čeho řadit si definuješ sám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
hudi0
Duch
10. 7. 2010   #5
-
0
-

a mohol by si mi dat nejaky odkaz ako na to ? ako urcit viac kriterii vsade vidim ako sa to robi len podla jednoho krieria

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.60.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
11. 7. 2010   #6
-
0
-

Prostě v případě rovnosti podle prvního kritéria (x)

if (a.x > b.x) return 1;

else if (a.x < b.x) return -1
else return 0; <--
ty prvky otestuje ještě podle toho druhého (y)
else { <--

if (a.y > b.y) return 1;
else if (a.y < b.y) return -1;
else return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Poradie z DB — založil Anonymní uživatel

Poradie vystupu — založil h4ck3r1

Nastaviteľné poradie — založil Lordest

Poradie riadkov — založil m.czech

Checkboxy v tabulke — založil Rudolf

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý