Odpočet času – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odpočet času – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOdpočet času – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
7. 7. 2010   #1
-
0
-

Ahojte,
měl bych dotaz, nevím si rady jak udělat odpočet. A to že z databáze načtu určíté číslo, a to číslo pak jak se mi načte stránka se dekrementuje každou vteřinu o 1 přímo v prohlížeči, ale už ne v databázi. Takže když provedu reload tak zase začne odpočet od toho čísla zadaného v databázi.

děkuji Petr

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
Reklama
Reklama
Prog.0
Věrný člen
7. 7. 2010   #2
-
0
-

A čo tak do DB ukladať čas, kedy má odpočet skončiť, a vždy pri reloade vytátaš, koľko sekúnd dovtedy ostáva. Prípadne ten konečný čas odovzdať javascriptu a výpočet urobiť až na strane clienta ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.38.–
Prog.
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
7. 7. 2010   #3
-
0
-

To Prog. :

no ja to tak predpokladal ale to uz je detail prave, me zajima princip jakym zpusobem to mam udelat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
KIIV+42
God of flame
7. 7. 2010   #4
-
0
-

timer

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
CZechBoY+4
Věrný člen
11. 7. 2010   #5
-
0
-

setTimeout?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.248.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
12. 7. 2010   #6
-
0
-

Tak ako mne čas pribúda, tebe bude ubúdať....chápeš čo tým myslím ? Je to princíp presýpacích hodín, v hornej časti obsah ubúda, v dolnej pribúda...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Frank
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
30. 5. 2011   #7
-
0
-

Chtěl bych se zeptat, zdali by byl někdo ochoten naprogramovat (samozrejme za prijatelnou castku pro obe strany) jednoduche stopky (odpocet casu) pro web tak, aby bylo mozno si nastavit cas napr. 2hod, a tlacitkem pak jednoduse spustit odpocet. Melo by to bezet na domene cholerik.cz freehosting. Nevim zdali tento neplaceny server splnuje podminky pro naprogramovani takoveto funkce. Mozna je muj popis strohy na detalech bychom se dohodli. Pokud to snad pisu do spatneho vlakna pak se omlouvam. Pripadni zajemci at mi prosim napisi na frankieq@seznam.cz !! Diky a omlouvam se ze pisu bez diakritiky, jsem v tomto lenoch ! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.252.–
m->29+6
Super člen
30. 5. 2011   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Frank
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
10. 6. 2011   #9
-
0
-

Diky klidne poslu dva :) !
Zapomel jsem ale napsat jednu podstatnou vec coz si uvedomuji az nyni.
Potrebuji aby ten odpocet bezel i po zavreni webove stranky.
Pokud nastavim odpocet od 02hod:00min:00sek a otevru webovou stranku za hodinu mel by odpocet stale bezet a zbyvat hodina.
Jakmile se dostane na 00hod:00min:00sek odpocet zacne nanovo.
Toto bude asi slozitejsi protoze to urcite musi bezet na serveru kde je web umisten a ukladat to zrejme do databaze ... pokud samozrejme neexistuje jiny zpusob.
Snad jsem to ted popsal spravne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.252.–
návštěvník
~ Anonymní uživatel
66 příspěvků
10. 6. 2011   #10
-
0
-

Do databáze si můžeš uložit třeba jen čas, kdy má odpočet skončit, a při načtení stránky si spočítat kolik zbývá. Případně si uložit i tu délku času, která se odpočítává (ty dvě hodiny například), aby si to mohl dopočítat i v tom případě, kdy už stopky měly "začít na novo", jak si říkal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.171.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý