Vlastnost Expanded – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlastnost Expanded – .NET – Fórum – Programujte.comVlastnost Expanded – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Chudda0
Duch
10. 7. 2010   #1
-
0
-

Hoy k čemu je tato vlastnost??????????? pls diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
11. 7. 2010   #2
-
0
-

Tahle vlastnost se vyskytuje u mnoha prvků, ale obecně říká, jestli je ten které prvek rozbalený. Např. jak máš u jednotlivých TreeNodes v TreeView ta rozbalovací pluska a mínuska, tak kliknutí na ně mění vlastnost Expanded.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Chudda0
Duch
11. 7. 2010   #3
-
0
-

aha a jak to mam pouzit....? mam napr u mých webovek kde mám pouzito TreeView



<asp:TreeView
ID="TreeView"
runat="server"
BorderStyle="None"
CssClass="style1"
DataSourceID="SiteMapDataSource1"
EnableTheming="True"
ImageSet="Simple2"
ShowLines="True"
Width="245px"
ForeColor="#003300" LineImagesFolder="~/TreeLineImages">
</asp:TreeView>

musim to mít napsáno "zvlášť nebo to můžu napsat mezi tyto vlastnosti?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Chudda0
Duch
11. 7. 2010   #4
-
0
-

nebo se to používá v souboru " Web.sitemap " kdy u každého "siteMaNode" nastavuju jestli je + nebo - ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
12. 7. 2010   #5
-
0
-

TreeView tu vlastnost nemá, mají ji jen jeho jednotlivé prvky (TreeNode). Jestli budeš přidávat nějaké položky do toho TreeView přímo tam v tom kódu, tak jo, můžeš tu vlastnost uvést přímo tam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Vlastnost bi — založil Blabalal

C++ OOP vlastnost — založil LouisD

Label - vlastnost for — založil Matěj Andrle

Vlastnost kabla — založil dr.house11

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý