z reklamy Palette color XXL,shani to asi 1/6 celeho sveta,co jsem videl na googlu tak hlavne madari,sikmooci,polaci,rusy, a dalsi,,..SOng je mozny stahnout pouze na itunes za penize,a ja ho mam v mp3 zadarmo..Rad nekomu poslu za hezkou nabidku ;-)
Fórum › Inzerce
Mam song Lectro-live x.x.l.
Goumba píše:#
# z reklamy Palette color XXL,shani to asi 1/6 celeho sveta,co jsem videl na googlu tak hlavne madari,sikmooci,polaci,rusy, a dalsi,,..SOng je mozny stahnout pouze na itunes za penize,a ja ho mam v mp3 zadarmo..Rad nekomu poslu za hezkou nabidku ;-)#
#ICQ:240-897-238
A co ja? :) pro dobro duše :ms_0070:
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo: Curo nesomruj....
JMM píše:#
# To Curo: Curo nesomruj....
Tak co už, 6s jsem to hledal a dalších 6s se to stahovalo. :ms_0262:
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo píše:#
##JMM píše:#
# To Curo: Curo nesomruj....
#Tak co už, 6s jsem to hledal a dalších 6s se to stahovalo. :ms_0262:
CURO, jako admin by jsi mel jit ostatnim PRIKLADEM a ne se tu verejne priznavat ke stahovani ilegalniho obsahu z internetu!!! :ms_0117:
Hehe, that means "You're abnormal" (yeah, hungarian invasion :D). So I finally found the song and uploaded (full lenght, 3:31), enjoy:
link: http://rapidshare.com/files/11366556/Lectro_-_Live_X.X.L.rar.html
pass: enjoy
To Goumba:To Goumba:Curo píše:#
##Goumba píše:#
# z reklamy Palette color XXL,shani to asi 1/6 celeho sveta,co jsem videl na googlu tak hlavne madari,sikmooci,polaci,rusy, a dalsi,,..SOng je mozny stahnout pouze na itunes za penize,a ja ho mam v mp3 zadarmo..Rad nekomu poslu za hezkou nabidku ;-)#
#A co ja? :) pro dobro duše :ms_0070:
Goumba: posli mi to taky. Neco ti za to nabidnu...ja nevim co chces...treba diskografii Nightwish, Rhapsody, Hammerfall...neco si vyber ;)
strašná "písnička". Abys tohle "vytvořil" stačí ti PC a Virtual DJ Studio :D:D:D.
Looool, na fórum programujte.com se sjíždí celej svět, aby tady warezil naprosto příšernou písničku! To jsem ještě nežral, tohleto!
To Garret Raziel: Jj, regulérní fun, poslal bych to na lamera (www.lamer.cz) :D
To midin: Užs' to tam poslal, nebo to tam mám poslat sám? V podmínkách sice je, že s tím musí souhlasit všichni, kteří se toho účastnili, ale objíždět celej svět, jenom proto, abych dostal povoleni :D...
fuha to musi byt iny song ked sem zrazu dosla cela europa
Co to je za vetu?
You must be really huge :D
Hello, I'am from Alfa-Centauri! Do you have this song? Please, send it to eetee@alfacentauri.ac. I love you!
Lsfsh sjdgskg heraksl ooppsl, yusdns amslr siowm teysaew@dfkkxc.kl, slp!
^
||
to bylo klingonsky
Tak, a ted to vsem posli na ty maily! ;)
hey
send me a song on msn: paderna_10@hotmail.com
Tak já nevím, jestli sním, nebo bdím... tohle by se mělo mazat, ne? Už to dávno není vtipny tohleto, zachvilu nám programujte.com zavřou kvůli podezření z terorismu a to nemluvím o warezu... mimochodem, není to píseň, ale plíseň. Nemohli by jste tenhle topic zamknout, please?
EDIT: Pravopisná chyba :-D
i don`t need it more.
i found it on lime wire
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Co je to za song? — založil Nori
Kororaa 0.3 live CD — založil Tokan