DataGridView - barveni jedne specificke bunky? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

DataGridView - barveni jedne specificke bunky? – .NET – Fórum – Programujte.comDataGridView - barveni jedne specificke bunky? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miromancet
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 7. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,

mohl byste mi nekdo poradit? Mam DataGridView a jeden ze sloupcu je slozen z tlacitek. Potrebuju po prvnim kliknuti nastavit Enabled daneho tlacitka na false. Nikde jsem tuto vlastnost nenasel, tak jsem to vyresil jinak a jeste bych potreboval to dane tlacitko zacernit, aby to opravdu vypadalo jako Enabled = false

zkusil jsem toto:

public void DisableButton(DataGridView dgv, int rowIndex, int columnIndex)
{
dgv.Rows[rowIndex].Cells[columnIndex].Style.BackColor = Color.DarkGray;
dgv.Rows[rowIndex].Cells[columnIndex].Style.ForeColor = Color.LightGray;
}

ale nic se nedeje... jedine co se mi podarilo bylo obarvit pripadne cely radek, ale to se mi nechce
( dgv.Rows[rowIndex].DefaultCellStyle.BackColor = Color.DarkOrange;)

Dekuji moc za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 7. 2010   #2
-
0
-

To je divné, že ti to nejde, zrovna dneska jsem to v jednom svém programu taky takhlě dělal. Nepomůže pak zavolat třeba dgv.Refresh?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Miromancet
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 7. 2010   #3
-
0
-

To Chrasty :

nepomaha, zda se, ze proste ignoruje ten prikaz.. jsi si jisty, ze to mas stejne? Ono teoreticky mi tolik nevadi obarvit celou radku, ale nechci obchazet problemy, protoze jednou to nepujde, ze =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 7. 2010   #4
-
0
-

Já je obarvuju už při vytváření těch buněk (dělám je až za běhu aplikace), ale na tom tvém kódu se mi nezdá nic špatně.

Zkus to ještě takhle:

DataGridViewCell dgvc = dgv[columnIndex, rowIndex];

dgvc.Style.BackColor = Color.Black;

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Miromancet
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 7. 2010   #5
-
0
-

To Chrasty :
Tak ted uz to castecne jde, ale udela se mi jen lem okolo toho tlacitka, neni na tlacitka to obarvovani nejak jinak? Potreboval bych spis obarvit vypln toho tlacitka, ne jen oramovani

Kazdopadne diky moc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý