Php GD kniznica X,Y poziciovanie – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Php GD kniznica X,Y poziciovanie – PHP – Fórum – Programujte.comPhp GD kniznica X,Y poziciovanie – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
janik3660
Návštěvník
17. 7. 2010   #1
-
0
-

Caute, prosim neporadi niekto ako v GD urcim pomocou X a Y suradnim poziciu obrazka ktory vygenerujem ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.188.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
17. 7. 2010   #2
-
0
-

Jestli tím myslíš pozici obrázku ve stránce, tak ta je dána kódem stránky a GD s tím nemá nic společného.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
marioff0
Expert
17. 7. 2010   #3
-
0
-

javascript

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
janik3660
Návštěvník
19. 7. 2010   #4
-
0
-

Ďakujem :) myslel som že to nieje možne, teda jediné riešenie by bolo vytvoriť nepoziciovaný veľký obrázok na pozadí, a v ňom určit súradnice menšieho. Dikes ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.188.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
remmidemmi0
Super člen
2. 8. 2010   #5
-
0
-

Jestli myslis pozici, souzadnice na strance na obrazovce u uzivatele, tak to musis udelat u uzivatele, teda v jave, kdezto php bezio na serveru... ALE, pred casem jsem psal jeden projekt a tam jsem resil grafiku. Jde udelat velikaaaanska tabulka, treba 1200x1024 a do ni zapisovat body (treba v ruznych barvach), ktere nejak vypoctes a tu tabulku pak zobrzis a ona vypada jak obraz. V tomhle pripade mas obraz na serveru a znas pozice kazdyho bodu. Je to ovsem drsny... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.81.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

MySQL kniznica — založil VireL

Graficka kniznica — založil Erik

Kniznica MFC — založil Marek

Kniznica na gui — založil dielmy

Dll knižnica v jave — založil delux

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý