Visual C# a session – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Visual C# a session – .NET – Fórum – Programujte.comVisual C# a session – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Michal Š.
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
20. 7. 2010   #1
-
0
-

Ahoj řeším následující problém: chtěl bych si napsat app, která by odeslala stejný článek na více blogů. To jak to udělat bych nějak tak v hlavě měl, ovšem až na jednu věc -> pokud odešlu pomocí C# nějaký vyplněný formulář na přihlášení, tak jak přijmu cookie, která mi udrží session, která se má vytvořit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.174.–
yterbium0
Stálý člen
21. 7. 2010   #2
-
0
-

Pokiaľ sa prihlasuješ pomocou webBroseru, on si automaticky vytvorí vo svojej zložke cookie a zachováva si ju a následne v tom istom webbrosery s nou pracuje (pokiaľ ju server nezruší)

ja som to riešil takto na jednej stránke:

   private void Form_Load(object sender, EventArgs e)

{

webBrowser1.Navigate(adresa);
webBrowser1.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(PrihlasPoNacitani);
}

void PrihlasPoNacitani(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
{
webBrowser1.DocumentCompleted -= PrihlasPoNacitani;
HtmlElementCollection elements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input");
foreach (HtmlElement element in elements)
{
if (element.Name == "username")
{
element.SetAttribute("value", meno);
}
if (element.Name == "password")
{
element.SetAttribute("value", heslo);
}
if (element.Name == "login")
{
element.InvokeMember("click");

}
}
}

následne cookie si to pamatalo až kým som sa neodhlásil. Samozrejme webBrowser bežal na pozadí stále ako invisible.

Možno je aj lepšie riešenie, ale toto mi fungovalo už dlhú dobu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.3.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Session — založil don_Dominique

Php - SESSION — založil Row

Session start — založil luboš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý