Nahrání aplikace do ram – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nahrání aplikace do ram – .NET – Fórum – Programujte.comNahrání aplikace do ram – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
27. 7. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den,

vytvořil jsem poměrně jednoduchou aplikaci, dostal jsem, ale zadán poměrně obtížný úkol. Aplikace se má dát spustit z flashky, nejlépe nahrát do ram a pak má být možno flashku vytáhnout a aplikace má stále bezproblému fungovat, dokonce přežít režim spánku. Aplikace poběží na Win7 a je napsána v .net 4.0. Já osobně si myslím, že to nejde :-D , alespoň ne v .net. Prý existuje nějaký c/c++ modul, který by to měl umět, ale nic jsem nenašel. Tak vás prosím o pomoc. Nevíte někdo jeslti to jde / nejde a jeslti ano, tak jak. Zajímá mě hlavně tak myšlenka, jak na to a co použít. Pokud to považujete za dementní dotaz, tak mě prosím neukamenujte :-D

předem díky moc za jakoukoliv pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.200.–
Reklama
Reklama
filippop0
Návštěvník
27. 7. 2010   #2
-
0
-

Napadá mě z té flashky nepouštět přímo aplikace, ale jen jají "loader", ten by potřebný soubory z flashky zkopíroval někam do tempu windows a spustil. Při ukončení by po sobě program akorát uklidil (vymazal soubory z dočasné složky).
Takhle řešených jsem už pár programů viděl a připadne mi to vhodnější, než "kopírovat" přímo do ram.

A co se týče rychlosti bych to viděl na zhruba stejně... Načíst se to z flashky musí tak jako tak (asi nejpomalejší část) a jestli to necháš zapláclou část paměti a nebo to uložíš na disk (o moc vellý rychlostní rozdíl to nebude) a necháš pamět spravovat systémem..

A ještě mě napadlo jak urychlit načítání z flashky... Udělat to jako archiv. Jeden velký sobour se načte rychleji než x malých. Rozbalit v paměti, rovnou zapsat na disk a hned spustit. Peace Of Cake :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.86.–
29. 7. 2010   #3
-
0
-

To filippop :
Děkuji za odpověd. On zadavatel má právě požadavek, aby nebyla aplikace uložena ani v temp. :-) Podařilo se mi, to zprovoznit tak, že jsem výsledný program převedl do nativního kodu. Zkoušel jsem to a zatím se zdá, že funguje,ruku do ohně, že to bude 100% fungovat nedám, ale jinak to šlape ;-)


Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.200.–
29. 7. 2010   #4
-
0
-

To Iceman080 : Převedl s pomocí NGen? Pak ti doporučuju to řádně otestovat jinde než na tvým PC. NGen totiž generuje kód optimalizovaný / určený právě pro PC, na kterém byl spuštěn a výsledek rozhodně není určen pro přenos na jiné PC. NGen má sloužit k vygenerování nativního obrazu (např. při instalaci aplikace) kvůli urychlení startu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Náhrání DataRow do DataTable — založil David Roško

C# SQLCE, nahrání datatable — založil David Roško

Apache OpenShift - nahrání projektu — založil NotBeginner

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý