Obrázek po flash animaci – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Obrázek po flash animaci – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comObrázek po flash animaci – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
28. 7. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

Mám prosbu, lze nějak udělat, aby se po skončení flash animace pres prikaz <embed> nebo nějak jinak, zobrazil obrázek ze složky a zůstal tam??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.113.–
29. 7. 2010   #2
-
0
-

To Martin : Toto nejspíš nepůjde, možná by to šlo přes ActionScript+Ajax(JS+PHP/ASP[.NET]), ale jde to mnohem jednodušeji na konec té Flash animace dejte ten obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.227.–
PHP, C#, VB.NET | ASP.NET / Nokia 5530 Xpress Music (Symbian S60 5th Custom Firmware)
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
29. 7. 2010   #3
-
0
-

To OverLoaded : No to právě nechci, jelikož ta kvalita je nedostačující, tou kompresí se strašně sníží...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.113.–
29. 7. 2010   #4
-
0
-

To Martin : Tak to vám neporadím s ActionScriptem jsem dělal jen malou chvíly a AJAX se učím. Zkuste najít někoho kdo tyto dvě (vlastně 3) technologie, ten vám poradí více.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.227.–
PHP, C#, VB.NET | ASP.NET / Nokia 5530 Xpress Music (Symbian S60 5th Custom Firmware)
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
29. 7. 2010   #5
-
0
-

Pokud znáš délku animace, tak by to šlo přes jQuery... $("#id flashe").ready() se vykoná až bude animace načtená, dáš tam .delay(délka animace) a pak už jen nahrazení elementu... Jestli neznáš javascript a jquery, tak ti moje předchozí povídání asi moc neřekne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.155.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
29. 7. 2010   #6
-
0
-

To Kobi : Neřeklo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.113.–
29. 7. 2010   #7
-
0
-

Mě to něco řeklo, ale pro tebe by to chtělo spíš příklad. Rád bych ti ho sepsal, ale za a) Zas tolik JS neumím b) o knihovnu JQuery se nezajímam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.227.–
PHP, C#, VB.NET | ASP.NET / Nokia 5530 Xpress Music (Symbian S60 5th Custom Firmware)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Problem s animací — založil Ondřej

Pomoc s animací — založil Malirka

Jak pozastavit animaci — založil micro.21

Problem pri importu animaci — založil zahradka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý