DataGridView opět zlobí – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

DataGridView opět zlobí – .NET – Fórum – Programujte.comDataGridView opět zlobí – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miromancer
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 7. 2010   #1
-
0
-

Dobré téměř poledne,

pokusím se svůj problém nastínit co nejméně zmateně. Moje dataGridView nesosá data z DataTable, ale zapisuji je do buněk programově, dodnes nebyl problém. Přidal jsem si do aplikace serializaci, objekty se mi uloží i načtou podle potřeby, ale dataGridView musím vyplnit znovu. A teď přichází ta zajímavá část: zavolám-li metodu ReFill ve stejném eventu jako načtení dat ze souboru (tedy např. button5_Click) vůbec nic se nestane. Ale pokud si tu metodu zavolám odjinud (například jiným tlačítkem), tabulka se mi vyplní..

Napadá někoho, čím to? A ještě další zajímavá věc: podařilo se mi to v programu vyplnit pokud jsem kliknul na: Načíst, Uložit, Načíst, Načíst :D

Zkoušel jsem i UpdateCellValue - bez úspěchu.
Doufám, že to je nějaká hloupost, kterou zkušenější programátoři odhalí bez mrknutí oka. Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.4.–
Reklama
Reklama
Miromancer
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 7. 2010   #2
-
0
-

Jeste jsem zjistil, ze po opuštění button5_Click se mi hodnota buňky změní na null, i když DataSource jí zůstane stejný...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.4.–
Miromancer
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 7. 2010   #3
-
0
-

Všechno mám v tabControl a ta tabulka je v tabu2. Aktualizuje se mi pouze, pokud pri klikani na button5 mam jako aktualni tab2, nevíte někdo proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 92 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý