[C#] Hex2Dec – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[C#] Hex2Dec – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Hex2Dec – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Mutagen0
Super člen
31. 7. 2010   #1
-
0
-

Zdravim mam takovy problem chtel sem si udelat Hex2Dec ale nejak mi to porad blbne (mozna to je tim prevadenim stringu do int ale nejsem si jistej proto pisu tady)

		public string HexToDec(string number)

{
int HexNumberInt = int.Parse(number, NumberStyles.HexNumber);
}

void Hex2DecClick(object sender, EventArgs e)
{
DecNumber.Text = HexToDec(HexNumber.Text);
}

A pise mi to u toho NumberStyles ze Neexistuje ... Nevite co s tim? Dekuji ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
velurex0
Stálý člen
31. 7. 2010   #2
-
0
-

Máš naimportovanou příslušnou namespace?

using System.Globalization;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Mutagen0
Super člen
31. 7. 2010   #3
-
0
-

velurex napsal:
Máš naimportovanou příslušnou namespace?

using System.Globalization;


Na to sem zrovna prisel pred 3 minutama :-D Jinak uz to funguje :-)
Neslo by neco jako Bin2Dec , Dec2Bin , Dec2Hex , Bin2Hex , Hex2Bin ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Cicero0
Newbie
1. 8. 2010   #4
-
0
-

Je to problém napísať si to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.139.–
Vo svete programovania bezpečnosť znamená vypnúť safe_mode...
Mutagen0
Super člen
1. 8. 2010   #5
-
0
-

Cicero napsal:
Je to problém napísať si to?


Tam jde o algorytmus Rozdeleni cisel apod ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
PeterM0
Newbie
1. 9. 2010   #6
-
0
-

ved dec2bin....delis 2 a zvysky zapises odzadu...opacne to len umocnujes to snad nemusim vysvetlovat
bin2hex ked nevies priamo spravis obklukou ...najprv do dec potom do hex a opacne...nic tazkeho

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.180.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý