Naprogramování sportovního manageru – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Naprogramování sportovního manageru – Hry – Fórum – Programujte.comNaprogramování sportovního manageru – Hry – Fórum – Programujte.com

 

jarosp0
Duch
2. 8. 2010   #1
-
0
-

Určitě znáte sportovní managery. Já bych si chtěl zkusit vytvořit svůj, ale ještě nikdy jsem to nedělal.
Chtěl jsem vás tedy poprosit, jestli by jste mi neporadili v jakém programu je nejlepší pracovat a dát
pár rad do začátku. Myslím si, že s pomocí vás zkušenějších bych byl schopen uspět.
Předem díky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.50.–
gatuso0
Stálý člen
2. 8. 2010   #2
-
0
-

V jakém programovacím jazyku to budeš dělat ?
Pokud nemáš zkušenosti s programováním tak se do toho vůbec nepouštěj :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.5.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 8. 2010   #3
-
0
-

Pro začátek sis vybral docela velké sousto. Jestli nemáš s programováním velké zkušenosti (nenapsal si, co umíš !), tak to pro tebe poměrně dlouho trvající projekt. Nejlepší bude, když napíšeš, co umíš. No a pokud nic, tak viz Gatuso :) resp. začni něčím o několik řádu jednodušším.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
jarosp0
Duch
3. 8. 2010   #4
-
0
-

Zatím neumím nic, ale chtěl bych se to naučit. Myslíte začít s kalkulačkama apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.50.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 8. 2010   #5
-
0
-

Tak to si musíš osvojit základy (algoritmizace) a je jedno v jakém programovacím jazyce (pro začátek ti bude stačit Pascal nebo můžeš zkusit Python). A kalkulačka je docela dobrá meta, až jí dosáhneš, tak budeš k manageru o dost blíž než si teď, ale bude ti to připadat o dost dál než teď ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 8. 2010   #6
-
0
-

To jarosp : neni spatny napad zacit testovanim jednotlivych funkci a podminek a cyklu.. staci opravdu trivialni programky abys zjistil jak to funguje.. jak to budes znat tak teprve zacit slozitejsimi programy... ruznou praci s textem, obraceni vet, pocitani slov, obraceni slov ve vete, pocitani pismen ............ je toho spousta co se bude hodit

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jarosp0
Duch
4. 8. 2010   #7
-
0
-

Tak díky moc, já na to vletím od začátku. Snad to nějak půjde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.50.–
marek170
Návštěvník
2. 2. 2011   #8
-
0
-

najprv musis mat poznatky o nejakom programovaciom jazyku , velke mozstvo hier robia v C# ale aj v C++ a v inych ...

/ak by vedel ako kompilovat , treba mat aj nejaky SDK
-neviem ci myslis len databazu alebo 3D prostredie ,animacie ...alebo len 2D?

SDK uz velice znamych projektoch len tak lahko nenajdes (Fifa ,nhl ...)
/je to ich vyrobne tajomstvo

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.95.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Naprogramovani EEPROM — založil Rucker Jan

Naprogramovani stopek — založil matesxy

PIC16F628A naprogramování — založil micha407474

Naprogramovani sablony — založil putti

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý