Random akcia – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Random akcia – PHP – Fórum – Programujte.comRandom akcia – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
6. 8. 2010   #1
-
0
-

Ahojte, mám taký problém, neviem ako by som spravil niečo také, aby ak by užívateľ klikol na tlačítko, aby sa vykonala náhodná jedna akcia.
napr. tieto akcie:

$vysledok = $query = mysql_query ("UPDATE uzivatelia SET body=body+1 WHERE uzivatel='$uzivatel'");

$vysledok = $query = mysql_query ("UPDATE uzivatelia SET rank=rank+2 WHERE uzivatel='$uzivatel'");
$vysledok = $query = mysql_query ("UPDATE uzivatelia SET zivot=zivot-10 WHERE uzivatel='$uzivatel'");



Ďakujem, za pomoc!

Max

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
Cicero0
Newbie
6. 8. 2010   #2
-
0
-



function render()
{
$integ = rand(1,3);

switch($integ)
{
case 1:
... to do ...
break;
case 2:
... to do ...
break;
case 3:
... to do ...
break;
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.166.–
Vo svete programovania bezpečnosť znamená vypnúť safe_mode...
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
6. 8. 2010   #3
-
0
-

To Cicero :
Vďaka, prosím nevedel by si to zapracovať, do scriptu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 8. 2010   #4
-
0
-

vedel.....

kde mas "... to do ..." mas dat ty akce

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
6. 8. 2010   #5
-
0
-

Ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
Max
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
7. 8. 2010   #6
-
0
-

A ešte by som sa rád spýtal, ako docieliť toho, aby po začatí nového dňa (00:00) nastala nejaká akcia, ako by sa to dalo?
Ďakujem veľmi pekne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
7. 8. 2010   #7
-
0
-

No, jak asi. Když je aktuální datum větší, než jaké bylo když ses díval naposledy, tak je jiný den.
Docílíš toho tak, že si před programováním přečteš něco o jazyce, ve kterém se chystáš programovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Cicero0
Newbie
7. 8. 2010   #8
-
0
-

Alebo aj CRON...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.147.–
Vo svete programovania bezpečnosť znamená vypnúť safe_mode...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Akcia po kliknutí — založil Peter125

Random setRGB? — založil majo

RANDOM z TXT — založil kodooo

Random rátanie — založil Php

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý