Dobrý den,
napadla mě jedna vychatávka, kterou bych rád zrealizoval, jde o takovou zajímavost. Tak se s vámi chci poradit jestli je to realné ;) ...
Potřebuji zrealizovat (pokud již neni) program, který mi zajistí aby nedošli ke spuštění souboru, který má název dejme tomu "Warcraft III.exe" (příklad). K tomuto souboru bude přímo cesta ke suštění hry. Šlo by zrealizovat to, aby byl vytvořen externí program, který by blokoval spuštení této aplikace ?!
Díky předem za dopověd!
Fórum › C / C++
Spoušení pouze od správce
To je imho zbytecne resit externim programem....da se to resit ve Windows primo (upravou registru...). Jinak odpoved na tvoji otazku je urcite ANO. Spousta malwaru to tak dela s procesy antiviru a ani nemusi znat cestu :)
Pekny, to rad slysim, muzes mi neco doporucit konkretne ? :) Aby to ten program byl schopen zablokovat i pri restartovani pocitace (aby byl automaticky spusten) ? A dal by se ovladat i individuane, aby byl schopen proces zase povolit ?!
Díky ;)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 114 hostů
Podobná vlákna
Omezení správce PC — založil Maverick101
Hledáme - Vývojář / správce IS / webmaster — založil Robert Bareš
Správce úloh - využití paměti — založil hoacin
Schovat program z spravce uloh — založil jii
Windows 10 - Zapomenuté heslo účtu správce — založil TeeeHaaaCeee
Moderátoři diskuze