Znova odoslať... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Znova odoslať... – PHP – Fórum – Programujte.comZnova odoslať... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Riky
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 8. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, mám jednu otázku:
Ako by som mohol zamedziť tomu, aby ak niekto odošle formulár ktorý napr. odpočíta z bodov -1, tak aby ak by užívateľ dal "dozadu" v prehliadači a následne "znova odoslať", aby sa tento scipt zastavil a znova to neodoslalo.

Ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
7. 8. 2010   #2
-
0
-

spolahlivo tak, ze pred odpocitanim overis ci uz nebola vykonana akcia, napr. ulozenim timestampu, a v pripade ze bude rozdiel medzi aktualnym menej ako hodina, odpocet sa neuskutocni...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Riky
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 8. 2010   #3
-
0
-

Aha a vedel by si mi dať nejaký príklad z praxe, síce som teóriu pochopil, ale neviem ako na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
marioff0
Expert
7. 8. 2010   #4
-
0
-

napr:

"UPDATE tabulka SET body=body-1,posledna_zmena='".time()."' WHERE id='".$tvoj_identifikator."' AND posledna_zmena<'".(time() - 3600)."'"

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Riky
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 8. 2010   #5
-
0
-

Ďakujem ti!

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.30.–
CZechBoY+4
Věrný člen
13. 8. 2010   #6
-
0
-

proč se používá PHP funkce time() místo SQL funce NOW() ?
já raději používám SQL čas, protože u savany ten čas jde někdy i o hodinu blbě :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
marioff0
Expert
13. 8. 2010   #7
-
0
-

To CZechBoY : ved to je v podstate jedno... obe hodnoty budu spravne, bud sa porovna cas apl. servera, alebo db servera

btw: tvoj problem z posunutym casom poriesi napr. po pripojeni k mysql napr. toto:

mysql_query("SET time_zone = '-1:00';");

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Znova dministračný — založil Xmanik

Spustiť program znova. — založil zonda

Znova zavolání cyklu — založil Jan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý