Nějak nám tenhle projekt usnul, než Co s tim trochu pohnout, stačilo by jen zjistit, jestli bude o trička seriozní zájem. Nemyslím samozřejmě založit thread, kde by všichni křičeli: "jo, to bude super", "já chci taky jedno"....., ale provázat objednávku trika s accountem, např v menu uživatele by mohl být jednoduchej formulářek stylu: chci triko - ano, barva - bílý, množství 5... No, a dejmetomu za měsíc či dva, by se admin podíval kolik má objednávek a podle toho sdělil buď, "přátelé, je vás málo, trika nebudou", ok, nedá se nic dělat, problém uzavřen, nebo: "mám tu 100 objednávek, tak každej mi pošlete 200CZK za 1 kus na účet a za měsíc máte triko doma" Samozřejmě by byl problém s rozesíláním, v ceně by asi byla i mzda baliče a rozesílatele, pochybuju o tom, že by tuhle otrockou práci dělal někdo zadarmo.... No, nějak jsem se rozepsal. Prostě, jen by mě zajímalo, co si o tom myslíte.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Trička s logem programujte
To ian:
1) Tohle řeš na redakční nástěnce
2) nevím jestli jsi redaktor, ale ty trika byly asi myšleny jenom pro redaktory - zat
To Luk?? Chadraba: Nen? pravda, tri?ka budou ur?ena i pro ?ten??e!
To ian: nevím p?esn?, kolik bude st?t v?sledn? tri?ko, ale baln? by bylo zdarma. Ostatn? to zabal?m do pap?ru, nejsou pot?eba ??dn? desky ?i tak, proto?e je to l?tka. Po?tovn? samoz?ejm? bude p?ipo?teno, to u? si nem??u dovolit platit.
A tak? ??m v?ce velikost? a barev bude, t?m bude v?sledn? cena tri?ka dra???, mus?me zvolit vhodn? kompromis.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo: Jj já jsem jenom konstatoval, že o tom nic nevím. Dobře. Good.
Trička by byla určitě dobrá, jsem pro. Jde o to jestli by o ně byl zájem...
Sleduj mě na @MartinSimko
aj já súhlasim,a můžú to potom dostať aj slováci???
No, muzou, ale asi bude lepsi, kdyz se to nejak domluvi, posle se to jednomu slovakovi a ten to rozesle.. ve vysledku to budete mit levnejsi (ptz postoven na slovensko je VELMI drahe).
Zatim to vypada, ze tricko bude stat +- 150 Kč. (1 potisk na prsou s výherním logem).
Cena trička s poštovným bude cca 200 Kč, pro slovenské čtenáře cca 250 Kč. (dražší poštovný).
Ještě se bude měnit a také záleží na počtu kusů.
a bude v?ce barev a velikost
Ano, volitelně si můžete vybrat velikost i barvu. Za chvíli zde dám soupis..
?:ms_0009:?myslíte na všetko
Tak jsme to probrali s redaktory a výsledek je takový, že velikost si můžete vybrat z:
S-M-L-XL-XXL
a barev pouze tmavých:
černá a tmavě modrá.
Trička:
180 g/m?, 100% bavlna/ cotton
krátký rukáv, kulatý výstřih.
Díky tomu, že jsme vybrali kvalitnější materiál, je na výběr pouze tyto 2 barvy. Kdybychom použili materiál 150g/m?, bylo by na výběr z cca 10ti barev, ale trička samotná by nebyla tak kvalitní.
Budou tyto 2 barvy stačit?
Cena 200 Kč nebo 320 Sk (=250Kč).
Započteno balné i poštovné. Vyhovujíc
To ian: Problém je v tom, že by se musely připravit 2 tiskové logotypy, tím pádem by to bylo ve výsledku opět dražší (jeden pro bílé tričko a 1 pro ostatní barevné). :ms_0140:
Curo píše:#
# To ian: Probl?m je v tom,?e by se museli p?ipravit 2 tiskov? logotypy, t?m p?dem by to bylo ve v?sledku op?t dra??? (jeden pro b?l? tri?ko a 1 proostatn? barevn?). :ms_0140:
aha, tak v tom p??pad? je to to jasn?, ka?lem na b?lou.
m.j. v?iml jsem si v menu u?ivatele VS, p?epokl?d?m variabiln? symbol k identifikaci platby. Skv?le! Ur?it? o tri?k?ch nap??ete velk? ?l?nek, aby se o tom dozv?d?li i ?ten??i, kte?? ne?tou tenhle thread.
ian píše:#
##Curo píše:#
# To ian: Problém je v tom,že by se museli připravit 2 tiskové logotypy, tím pádem by to bylo ve výsledku opět dražší (jeden pro bílá tričko a 1 proostatní barevné). :ms_0140:
#aha, tak v tom případě je to to jasné, kašlem na bílou. #
#m.j. všiml jsem si v menu uživatele VS, přepokládám variabilní symbol k identifikaci platby. Skvěle! Určitě o tričkách napíšete velký článek, aby se o tom dozvěděli i čtenáři, kteří nečtou tenhle thread.
Jj, je to VS pro právě trička. Jistě, bude napsán, kolik myslíte, že by lidí mělo zájem?
Nev?m, m?l by se ud?lat n?jak? pr?zkum, nap?. tak, jak jsem navrhoval tady na za??tku. Prost? ud?lat v?cem?n? z?vaznou p?ihl??ku, kde by se vypl?ovali informace o po?tu a barv? tri?ek a pak samoz?ejm? adresa. Tak? by to cht?lo ud?lat tomu tady na webu n?jak? promo a t?eba za m?s?c zjistit kolik lid? m? z?jem a jestli se to vůbec vyplat?. T?eba bude takov? zajem, ?e dostaneme na ten potisk mno?stevn? slevu :-)
(nezavazne) ja bych si jedno vzal, ale nejdriv by to mozna chtelo naky foto...
J?bych m?l taky z?jem. Jinak jestli se k tomu mohu vyj?d?it. Vybral bych jeden typ tri?ka. Mysl?m t?m jednu barvu a stejn? potisk. Kdyby bylo v?ce mo?nst? bude to samoz?ejm? st?t v?ce a bude v tom bordel. Teda my ho v tom aspo? m?li kdy? jsme nab?zeli v?ce tri?ek. Jinak mysl?m ?e by z?jem byl. Hodil bych na index n?jak? ?l?nek a odkaz na n?jakou z?vaznou p?ihl??ku jak u? psal ian. Do 500K? jsem ochoten zaplatit. ??m m?? t?m samoz?ejm? l?pe ?:ms_0011:?. Ale za 200 ho beru v?emi deseti kdy? se n?co nepokaz
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programátorské trička — založil honzaj.
Plugin na tvorbu tricka — založil Row
Programujte.cz — založil Vítězslav Titl
Programujte.com na LinkedIn — založil Curo
Moderátoři diskuze