I2C na Atmega32 – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

I2C na Atmega32 – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.comI2C na Atmega32 – Mikrokontroléry – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Deko
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
11. 8. 2010   #1
-
0
-

Nazdar, na MCU Atmega32 je hardwarové I2C. Pracuju v BASCOMU a již v programových knihovnách je (pokud jsem to správně pochopil) softwarové I2C. Mohu tímto získat libovolný počet I2C na procesoru (tedy v rámci počtu využitelných pinů), nebo mohu mít pouze jedno softwarové a jedno hardwarové I2C?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.211.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
11. 8. 2010   #2
-
0
-

popravde kdyz pouzijes treba analogovy multiplexer a jedny hodiny pro vse tak muzes mit jeste daleko vice takovych..
uz jen takova 4051 umi mx 8 to 1 (ci naopak) staci ti pak jen nastavit "adresu" a vesele posilat data klidne i tim hardwarovym TWI

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

MSP430 a I2C — založil Marek

Avr jako i2c slave — založil David Skalka

Atmega32 ohmetr — založil hugoggggg

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý