Propojení s webserverem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Propojení s webserverem – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPropojení s webserverem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
I.magine
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 8. 2010   #1
-
0
-

Ahoj,
mám Visual Studio 2008 a chtěl bych svůj VB program propojit se svym webserverem, na kterém bude spuštěna nějaká jednodušší api. Problém je že nevím kde začít... popřípadě jakou komponentu pro spojení s webserverem hledat.

Pro přenos bych asi nejraději použil JSON ale XML se také nebráním.

Díky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.176.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
13. 8. 2010   #2
-
0
-

chceš to jako provázat s PHP(ASP) na webu?
tak můžeš využít My(MS) SQL, nebo FTP

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
i.magine
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 8. 2010   #3
-
0
-

Ahoj,
jo chci to provázat s PHP stránkou. Ale primy propojeni s mysql pouzit nechci:

1) si nejsem uplne jistej jak je to bezpecny, aby se z toho nahodou nestala bezpecnostni dira
2) nedokazu si predstavit ze do programu zadam na tvrdo nazev DB a heslo - co kdyz zmenim heslo? To ho budu menit v kazdym programu?
3) pro web budu vytvaret specialni API i pro ostatni uzivatele (podobnou jakou ma treba youtube, nebo Vimeo.com), takze bych ji taky rad vyuzil.

Jediny co potrebuju je nejaky nastroj, kterym bych mohl stahnout stranku z webu a pak rozkodovat jeji obsah pomoci nejakyho XML nebo JSON parseru. A naopak zase POSTEM posilat zpet.

Akorat nevim co hledat.

Diky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.176.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
14. 8. 2010   #4
-
0
-

Jestli to je VB.NET, tak můžeš použít třídy WebClient a XmlDocument.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

C++ propojeni — založil

Propojeni — založil caleb

Propojení DB — založil Pajin

Propojeni — založil caleb

Propojeni udalosti — založil crook

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý