Maximální počet vnořených DIVů? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Maximální počet vnořených DIVů? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comMaximální počet vnořených DIVů? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
12. 8. 2010   #1
-
0
-

Potřeboval bych do sebe vnořit 4 divy. Pokud vnořím 3, tak vše funguje - ten nejvnořenější určuje výšku ostatních. Jakmile ale vložím 4. div, tak ten už se tak nechová - pokud je vyšší než ostatní, tak začne přesahovat. Kód mám na 99% správně.
Jediné co mě napadlo je omezení prohlížeče pro maximální počet divů. Je to možné? Nebo v čem by mohla být chyba?
Díky za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.67.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
12. 8. 2010   #2
-
0
-

Tak už jsem trochu kápl na problém; Snažím se pomocí divů nakódovat 2 sloupce, které mají stejnou proměnlivou výsku; šel jsme na to metodou, že si vytvořím div, kterému nastavím pozadí pro oba sloupce. Divu také nastavím parametr min-height. Poté vytvořím 2 divy - pro každý sloupec jeden. Doposud je všechno v pořádku, ale jakmile sloupce umístím už buď pomocí parametru left, nebo float: left/float:right, tak mi začnou přesahovat z původního divu s pozadím. Nevíte, ke může být chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.67.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
JannBaill0
Návštěvník
12. 8. 2010   #3
-
0
-

Není to chyba, ale feature (i když jsem nikdy nepochopil k čemu je). Mělo by stačit, když do toho obalovacího divu dáš na úplný konec div s css vlastností "clear: both".

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
yaqwsx+9
Posthunter
12. 8. 2010   #4
-
0
-

Díky! Taková drobnosta já nad tím strávil pár hodin...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.67.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý