Mapedit.pas error compile/unit system missing/ – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mapedit.pas error compile/unit system missing/ – Pascal – Fórum – Programujte.comMapedit.pas error compile/unit system missing/ – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marek17
~ Anonymní uživatel
88 příspěvků
12. 8. 2010   #1
-
0
-

cavos...

mam program na editovanie map ,presnejsie mam aj zdrojak ale chyba mi nieco . Idem to skompilovat v PASCALE ale on hlasi ze nema nejaky unit system. CO teraz , kde ho zozeniem , spravim , ako ho urobit?

ak mam zdrojak =D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.95.–
Reklama
Reklama
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
12. 8. 2010   #2
-
0
-

Jedine asi obetovat nekolik panen, vyrit kolem PC hexagram a doufat, ze se kompilace tentokrat povede.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.36.–
KIIV+42
God of flame
13. 8. 2010   #3
-
0
-

nekdy byva i receno v jaky verzi to mas kompilovat ..
podle webu vypadal free pascal ze by mel tudle unitu mit
pravdepodobne i delphi

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Laaca0
Stálý člen
13. 8. 2010   #4
-
0
-

Nenapsal jsi, jestli máš Turbo pascal nebo Freepascal. V každém případě to ale znamená, že máš porušenou instalaci pascalu. Nainstaluj ho znova.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.2.–
DOS-u-akbar
marek17
~ Anonymní uživatel
88 příspěvků
13. 8. 2010   #5
-
0
-

no je to Free pascal ale ja osobne som presiel na Turbo Pascal 7... subor isiel v pohode skompilovat ,,, execko pribudlo ...

mam iny problem ... potrebujem ten subor upravit aby mi zobral mapy z nitemare3D.
Cize Wolf3d ma gamemaps a maphead ,nite to nema ... potrebujem odstranit definicie na tieto subory a dat definicie /read /write / pre zaciatok suboru Hexa 202 ... velkost mapy 2000...nazov mapy 1 = 2202 ...
Wolf 3D ma kazdu mapu oznacenu ako Wolfmap Level1 "ID!"... ale u nite to neni ...cize potrebujem dat odkaz/adresu/ zo suboru pre kazdu mapu ///Map 1 data dollar 2202 ...map 2 4202 . map 3 6202 .../useky ...

Dalsia vec co mam pomazat ? neze mi to nepojde a bude hadzat Syntaxove chyby ...

a co upravit?

novacik v programovani

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.95.–
marek170
Návštěvník
14. 8. 2010   #6
-
0
-

zbytocne =D ... mozem to cele si zavesit na nos alebo mam smolu =DDD

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.95.–
marek170
Návštěvník
31. 1. 2011   #7
-
0
-

alebo bude lepsie to spravit v Turbo Pascale tam unitu nepotrebuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.95.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Problém - missing ')' before ';' — založil Timeshifter

TStringArray - hashes.pas — založil Navara

Unit Graph — založil Denisa13

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý