Call of Duty 2 – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Call of Duty 2 – Hry – Fórum – Programujte.comCall of Duty 2 – Hry – Fórum – Programujte.com

 

survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
9. 11. 2006   #1
-
0
-

Prosím vás, myslíte si, že má cenu si pořizovat CoD2? Slyšel jsem různé verze článků v časopisech. A kupodivu se časopisy rozcházejí od názorů pařanů. Co vy na to, mám ty peníze do Cod2 investovat, nebo zůstat u staré české osvědčené hry - Hidden and Dangerous 2?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Jarda0
Stálý člen
9. 11. 2006   #2
-
0
-

Když chceš jít do klanu tak určitě.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
9. 11. 2006   #3
-
0
-

Jarda píše:#
# Když chceš jít do klanu tak určitě

Když chci jít do klanu, tak mám zůstat u H&D 2 nebo jít k CoD2? Protože já jsem se právě dočetl, že Multiplayer je nedořešený ze všech směrů

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
9. 11. 2006   #4
-
0
-

Proc, me se moc libi. Hral jsem to jen s kamarady po lanu a jedine co se mi tam nelibilo bylo pokazene headquarters, ale jinak je velmi akcni a zabavny, o dost lepsi nez cod 1. Ale je to neco uplne jineho nez h&d....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Josef Vítů0
Super člen
14. 11. 2006   #5
-
0
-

Já si myslím, že CoD2 je dobrá hra. Docela hodně mě bavila, ikdyž je to "jenom" obyčejná střílečka z druhý světový. Recenzí jsem četl dost, někde ji chválili, jinde naopak. Ale já bych ji ohodnotil velice kladně. Ještě drobné vyjádření k multiplayeru - znám lidi, co ho hrají furt. Já mezi nimi nejsem, po síti totiž vůbec nehraji.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
15. 11. 2006   #6
-
0
-

josi.ow píše:#
# Já si myslím, že CoD2 je dobrá hra. Docela hodně mě bavila, ikdyž je to "jenom" obyčejná střílečka z druhé světové. Recenzí jsem četl dost, někde ji chválili, jinde naopak. Ale já bych ji ohodnotil velice kladně. Ještě drobné vyjádření k multiplayeru - znám lidi, co ho hrají furt. Já mezi nimi nejsem, po síti totiž téměř vůbec nehraji.



To je sice pěkný, ale jsem už trochu náročnější a uživatel a jediné, co mě na H&D2 nebaví je to, že autoři nepřidali editor misí, takže se pořád opakuje jedna a tatáž mise.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
17. 11. 2006   #7
-
0
-

já osobně CoD2 moc nemusím jednak znám lepší hry - např. Vietcong 2, a jednak také kvůli lidem kteří to hrají, někteří jsou opravdu "zvlaštní"...Kup si radši ten Vietcong2 a ještě ušetříš :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Michal0
Návštěvník
17. 11. 2006   #8
-
0
-

To survik1:jako jeden z mála ti COD2 doporučím,tu hru hraji už asi 8měsíců o doby vydání a je to super pařba,nikdy byhc to nedal z ruky !
Jestli chces hrat ligu a ne nějakou neznamou tak doporučuji ESL .Tu ligu hraje kazdý druhý.Sice musíš mít oregu kvůli GUIDu abys mhl hrat ligu.

Jinak srovnání VC2 se tomu nevyrovná ani COD,CS1.6,CS:Source atd prostě best !A třeba na gamepark.cz ji hraje denně 800lidí !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Hornster0
Newbie
18. 11. 2006   #9
-
0
-

CoD2 si můžeš koupit, ale pokud budeš chtít hrát například na GP nebo GZ, tak je to docela na prd, prototže si skoro vůbec nezahraješ normálně, každej tam má kulomet s 72 nbojema a jede do tebe, lepší je si koupit třeba CS: source, je to daleko lepší hra. U CS: source máš na steamu docela dost dobrejch servrů, kde takovýhle lamy kopou ze hry a hlavně i admini poznaj rychle i cheatery a pokud chceš něco jako CoD2, tak je v CS: source i mod, kde něco takovýho je, ale nevim, jestli je to přímo v tý koupený verzi nebo si to musíš stáhnout ze steamu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
18. 11. 2006   #10
-
0
-

To chce Rifles Only, i kdyz tam neni moje milovana karabina

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 11. 2006   #11
-
0
-

H&D2 forever :)

Dík za všechny příspěvky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Michal0
Návštěvník
19. 11. 2006   #12
-
0
-

To CommanderZ:taky se mi ta zbraň líbí,stříli rychle,přesně co víc si přát

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Tom0
Stálý člen
19. 11. 2006   #13
-
0
-

hmm jelikož hraji cod2 docela na velký urovni tak mam uz jiný názory/zkušenosti. Origo mam a na Gameparku si fakt nezahrajes, osobne chodim na servery nejlepsich klanu evropy a tam se dokazes poradne zlepsit. Vedet jenom kde ten server najit... O karabine se raci nebudu zminovat. Je tu otázka, chceč hrat jenom tak na GP nebo se chces zlepsovat a byt v nejakem funkčním klanu? přidávám odkaz na asi nejlepší cod2 klan u náswww.esuba.eu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ond?ej0
Newbie
19. 11. 2006   #14
-
0
-

To Tukan: a Interaction ostrouhaj :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom0
Stálý člen
19. 11. 2006   #15
-
0
-

To nitwitt: nejak jsem to nepochopil

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej0
Newbie
20. 11. 2006   #16
-
0
-

To Tukan: Esubaci jsou sice dobří, ale interAction taky nejsou žabaři.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Labe
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
1. 12. 2006   #17
-
0
-

jestli tě už HD2 nebaví tak je samozřejmně nejlepší koupit si lepší pařbu, jestli nechceš utrácet tak samozřejmě můžeš.... no, ty však víš co... :ms_0803: . Zkus si ty hry zahrát např. u kámošů? atd. Nebo si kup Counter strike, podle mě je to lepší.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom0
Stálý člen
1. 12. 2006   #18
-
0
-

no hlavně jak hodně při tom chce myslet, nejvíce se ti zapotí mozek u nejaký strategie jako např. AOEIII, nejjednodušší jsou netaktické střílečky a sport
btw. CoD2 je složitější než CS

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
1. 12. 2006   #19
-
0
-

Mám nejradši hry z WWII a volnost MP jako u H&D2

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Josef Vítů0
Super člen
3. 12. 2006   #20
-
0
-

Super pařba je taky Half-Life 2: Deatmatch :ms_0005: Určitě doporučuju :ms_0038:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Grafoman
3. 12. 2006   #21
-
0
-

josi.ow píše:#
# Super pařba je taky Half-Life 2: Deatmatch :ms_0005: Určitě doporučuju :ms_0038:


jj souhlasím. ale CSS je taky super. zvlť se steamem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
3. 12. 2006   #22
-
0
-

Me CS moc nebavi - mho je to naprosto o nicem - jedine co se clovek musi naucit je davat hedky z prvni a to me nebavi (protoze to neumim :) )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Josef Vítů0
Super člen
4. 12. 2006   #23
-
0
-

To CommanderZ: J? kdysi hr?val (no, hr?val - v?dycky ve ?kole o poledn? pauze?:ms_0005:?) CS 1.6, ale to u? je d?vno, HL2 Deatmatch je mnohem lep?? ne? CS:S, proto?e to je ?pln? o n??em jin?m. CS:S, CoD 2 a podobn? hry jsou takov? moc klasick? (nev?m, jak to nazvat). Ale bitky s Gravity Gun a raketometem, to je teprve ta prav? z?bava?:ms_0009:?

Btw. hodn? zaj?mav? m??e b?t i Team Fortress 2 p?ibalen? k HL2: Episode Two. Jestli jste nevid?li ??dn? videa, ur?it? si n?jak? najd?te (t?eba na Steamu - www.steampowered.com).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
7. 2. 2007   #24
-
0
-

nějak se to tu zaseklo,ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Petr Hartl0
Grafoman
7. 2. 2007   #25
-
0
-

Používáte nějakou modifikaci do Call of Duty 2? Mě osobně se "<i>zalíbil</i>" Merciless Mod. Zalíbil píšu v uvozovkách páč nemůžu najít jiné vhodné slovo. Ne že by se mi nijak líbily ty zkrvavený těla, ale je to v celku propracvanej mód...

Jaký módy se teda líbí vám? V čem jsou tak zajímavý atd. ? Pojďte zase podebatovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
7. 2. 2007   #26
-
0
-

Me se libil Revolt pro CoD, mody pro 2 me zatim nejak neuhranuly

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Tomáš0
Stálý člen
7. 2. 2007   #27
-
0
-

To Tokan:ono když si seženeš klan s kterým hraješ ligy a je s nim hlavně sranda tak tě no nepřestane bavit po měsíci, ale kdy chodiš pořad na gamepark...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
7. 2. 2007   #28
-
0
-

To Tukan:jasně, když máš klan je zábava atd. ale CoD2 samo o sobě je po určitej době stereotypní

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Marecek0
Duch
7. 2. 2007   #29
-
0
-

Tokan píše:#
# To Tukan:jasně, když máš klan je zábava atd. ale CoD2 samo o sobě je po určitej době stereotypní



Ale aj CSko je uz (dost) stereotypne a hravaju ho miliony hracou a dalsie miliony budu. Napr kazdy "kanter neni ako kanter"
Velak vyhoda je ze sa tam daju vkladat pluginy a tie upravuju celu hru ale zaklad je ten isty (warcraft, super hero, soccer jam, zombie atd atd atd)
ale toto je diskusia o CoD2..pekna hra, ako pisali ked chces hrat MP/ligu tak si kup originalku.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
N/A
Petr Hartl0
Grafoman
8. 2. 2007   #30
-
0
-

ked chces hrat MP/ligu tak si kup originalku.

díky za nabídku, ale jak sem řek CoD2 je pro mě nuda, originálku sem měl (všechny 3 díli) ale sem je prodal...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
silaro0
Newbie
17. 4. 2008   #31
-
0
-

Největší mazec na CoD2 je sniper mod. ja hraju jen tento mod už asi 2 roky, a je to pecka. ty bezduché řežby kdy je člověk víc mrtvej než živej mne opravdu neberou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.48.–
Zelenáč0
Posthunter
17. 4. 2008   #32
-
0
-

silaro napsal:
ty bezduché řežby kdy je člověk víc mrtvej než živej mne opravdu neberou.


Naprosty souhlas.. Skvela multiplayer strilecka je America's Army - neuveritelne realisticka hra a navic free.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
D.A.P0
Duch
24. 6. 2008   #33
-
0
-

Chtěl bych se na něco zeptat. Mám call of duty 2 original ,ale nemůžu založit hru vždy to napíše IWD SUM/NAME MISMATCH , nezáleží na typu hry ani na druhu serveru, nevíte někdo co stím ???? diky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
24. 6. 2008   #34
-
0
-

To Zelenáč : Jn, nejvíce mě štve,když se mi uprostřed bitvy sekne M16 :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zelenáč0
Posthunter
24. 6. 2008   #35
-
0
-

survik1 napsal:
To Zelenáč : Jn, nejvíce mě štve,když se mi uprostřed bitvy sekne M16 :D

Jj, ja se vzdycky skrcim, prebiju v domeni, ze mi dosli naboje, a sebejiste se vrhnu zpet do bitevni vravy.. Kdyz mi nahodou dojde, ze chyba nebyla v prazdnem zasobniku driv, nez me nekdo staci sejmout, mackam stejne spatnej cudlik (zlozvyk z minulzch verzi)... Nastesti se ty zbrane moc casto nezasekavaj :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
4. 7. 2008   #36
-
0
-

Hrajte CoD 4, ta je uplne bozi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Call of duty 2 — založil P4nther

Call of Duty 4 — založil silaro

Call malloc — založil BigBear

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý