Je to spravne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Je to spravne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJe to spravne ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #1
-
0
-

Ahoj...
chci se zeptat jestli je moje uvozovani spravne ...
rekneme ze meme pole ukazatelu, treba na tridu Array (kterou jsme jiz drive napsali, vyzkouseli atd ...). Kjednotlivim ukazatelum se dostanu pres indexy PoleUkaz[0], PoleUkaz[1].. atd ... zavolanim PoleUkaz[1] se mi vrati jednu instanci Array, v array je pretizen operator[](const char* )... takze kdyz zadam PoleUkaz[1]["Maminka"] ... zavola se mi InstanceArrat["maminka"] a tedy InstanceArray->operator[](const char*) ??
je to spravne ?? jde to udelat takhle ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 8. 2010   #2
-
0
-

jak uz ti napsali i na builderu: vyzkousej to a uvidis!

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #3
-
0
-

... ja vam tri nevim ...na anglicka fora muzu psat jeste blbejsi dotazy ale nic takoveho mi tam jeste nikdo neodepsal ..maximalne me poslali na google.com (a to jenom jednou)... cim pak to asi bude ?? ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #4
-
0
-

nenapadlo vas treba ze to tedka vyzkouset nemuzu ?? .... kvuli tomu ze mi odepisete ..vyzkousej si to a uvidis mam odlozit "navrh" trid na dva dny <?? ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
DooFy930
Stálý člen
18. 8. 2010   #5
-
0
-

To koudis : A myslíš, že tím že se budeš jenom ptát se něco naučíš?? Když máš čas psát na fórum, tak určitě stihneš udělat takovou jednoduchou třídu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #6
-
0
-

nebo mi to pripada jako v LosAlamos .. kolik mnozstvi plutonia je kriticke ?? vyzkousejte a uvidite ....tak vsichni spickovi fyzici nechaji prace a kazdy si vyderuje stajny program do jednoho stitku a pak to budou po jednou pocitat ... takze budou na sebe cekat a hrat sachy ... mezitim nemci dobiji oskvu ..Stalina zavrazdi a Churchill zada o mir (ale to asi ne) ... valka se protohne o dva roky jenom proto "Vyzkousejte si to "

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
DooFy930
Stálý člen
18. 8. 2010   #7
-
0
-

To koudis : A ty si snad nějaký špičkový fyzik? Tohle ti víc jak 10min ani nezabere...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #8
-
0
-

... rekneme ze cast moji prace bude obihat MARS ...Me proste dokaze nastvat ..Clovek se na neco zepta ... a oni odpovi at si to vyzkousi, jasne je to na 10 minut ... joo nezabere to moc casu .... ale je to spis o te spolupraci ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
DooFy930
Stálý člen
18. 8. 2010   #9
-
0
-

Spolupráce je tady výborná, jenom se tě každý snaží donutit aby ses pokusil jednoduché problémy první vyřešit sám. Ne vždycky budeš mět možnost se někoho ptát, budeš si muset poradít sám, popř. s dokumentací.

EDIT: A ano tvoje myšlenka je správná. Jenom předtím než zavoláš operátor[] mušíš ukazatel z pole dereferencovat, abys správně volal operátor pro objekt a ne ukazatel.

(*Pole[1])["Mamka"]

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #10
-
0
-

dokumentace me nastesti potkala ... driv jsem programoval v fortanu nebo C ... posledni rok se snazim prijit na C++, musim vas taky upozornit, ze uy mi neni 18 a mam lecos za sebou ... mel jsem moznost pracovat s mnoha lidmi, a nesetkal jsem se, abz mi nekdo z nich rekl "Vyzkousej si to" v tomto kontextu(abych se to lepe naucil)... bud rekli jasne, nebo rekli ja nevim, zkusime to. nebo vyzkousej si to ... To me proste dokaze nastvat ... zkuseny clovek vi, ze veci muzou fungovat kdyz udelate milion testu, ale potom az se to "posere" zjistite - jo ahaaa to bylo protooo (kvuli takove blbostii) ... tak se radsi eptate ...zahrnete popripade do planu ... potom otestujete .... zkusite ostry provoz a stejne to vetsinou v ostrem provozu po 156 zkouskach zkolabuje protoze jste neco spatne spocitali ...odchylka treba v desetinach .. ale system proste nefunguje ..kvuli 0.115 navic ... stejne bzch se zeptal uplne stejne jako ted i kdybych to vyzkousel ... pro jistotu, clovek nikdy nevi..fungovat to muze jenom diky nahode ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
18. 8. 2010   #11
-
0
-

To koudis :
jo dik za tu odpoved .... sorry za ty "pro vas stupidni" dotazy ...ale ja bzch se zeptal tak i tak :) ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
DooFy930
Stálý člen
18. 8. 2010   #12
-
0
-

V tom s tebou souhlasím, kolikrát se mi stalo, že sem se půl dne štval s nějakou blbostí, jenže takovéto chyby by ti hlásil už překladač :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 8. 2010   #13
-
0
-

To koudis : je zajimavy ze ja se z testu jeste neposral
kolik ja uz mam desitek jednoduchejch scriptu nebo programu na otestovani konkretni veci :)
(mimochodem vetsinou to nezabralo vic jak par minut)


a samozrejme aby to fungovalo musis z (neco[prvni])[druhy] vratit bud objekt nebo ukazatel, nad kterym pujde udelat ten druhy [] operator - zavorky mas pro naznaceni poradi vykonavani

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
19. 8. 2010   #14
-
0
-

nejde o to ze bych to nechtel vyzkouset ..ale o to ze nemam delsi dobu kde, kdyz me to napadne :)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Je to spravne — založil janek

Please , je toto spravne ? — založil krang

Mam to spravne? — založil wrany

Správné uložení formátu — založil milanmichal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý