V žádném případě se nejedná o hru nebo podvod. Jedná se o progresivní a velmi efektivní způsob šíření informací v systému MLM (Multi-Level-Marketing). Tento systém je v západní Evropě hojně rozšířen a jelikož u nás v ČR teprve probíhá, máte velkou a reálnou šanci vyšších výdělků.
Práce, kterou budete vykonávat je nadepisování a adresování obálek s namnoženým letákem pro Manchester United FC, což je jeden z nejslavnějších fotbalových klubů na světě.
Jakmile zájemce uhradí 100kč a zašle mi adresu, doručím mu materiál, který namnoží a bude rozesílat dál.
Tento poplatek jsem platila taky, slouží k uhrazení materiálu a poštovného pro Vás, takže nemusíte mít strach. Jde jenom o Vás o Vaši snahu.
Pěkný den Iveta
ivka.3@seznam.cz
Fórum › Offtopic
Práce z pohodlí domova
Naletět ? tak bych to nenazýval, neni to celkově z určitého (pokročilost verze 2) pohledu spíš forma nezoufalého žebrání?
taketo s prepacenim sracky by som rovno mazal... slecna (pani) Iveta si asi nevsimla ze tu sa programuje, cize vacsina ludi nebude jej "cielovka", i ked naivky sa najdu vsade...
edit:aha co som nasiel:
Hledám brigádu na měsíc červen a srpen....v červnu mi bude 15 let chodím posledním rokem do ZŠ a po prázdninách nastoupím na hotelnictví a turismus...Jsem zvyklá na domácí práce mám ráda malé děti ale brigáda může být jakákoliv
ivka.3@seznam.cz
tak uz ju nasla :smile6:
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů
Podobná vlákna
Nabídka práce z domova — založil gony
Brigáda z domova — založil Jarda
Webdesign Pohodlí nabízí nejen webové stránky — založil Mackiee
Menu , prace s textovymi soubory - závěrečná práce , nevim si rady :( — založil honzajs
Práce v Irsku - Práce v IT a jiných oborech — založil MakeITinIreland
Moderátoři diskuze