Kopírování ve VBA Excel – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kopírování ve VBA Excel – Visual Basic – Fórum – Programujte.comKopírování ve VBA Excel – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
clavien0
Newbie
30. 8. 2010   #1
-
0
-

Poradíte mi někdo, jak mám kopírovat oblast buňek z otevřeného sešitu do jiného otevřeného sešitu????
V rámci jednoho sešitu mi to jde:

Worksheets(1). Range ("A1:B5"). Cut _
Destination:= Worksheets (2). Range ("C8")

....ale dostat to do jiného sešitu, to je umění, které ale asi neumím... :-((((

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.48.35.–
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
31. 8. 2010   #2
-
0
-

Destination:=Workbooks(a).Worksheets(b).Range(c)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
clavien0
Newbie
4. 9. 2010   #3
-
0
-

To zdenda :
Děkuju, takhle jednoduše mě to nenapadlo, hlavně že jsem to měl před očima....

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.173.94.–
clavien0
Newbie
6. 9. 2010   #4
-
0
-

Nevíte někdo, jak dostanu jeden sešit s makrama do jiného PC, tak aby to fungovalo????

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.173.94.–
clavien0
Newbie
8. 9. 2010   #5
-
0
-

jak sečtu hodnoty z jedenácti Comboboxů????????

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.173.94.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
9. 9. 2010   #6
-
0
-

clavien napsal:
Nevíte někdo, jak dostanu jeden sešit s makrama do jiného PC, tak aby to fungovalo????

Tak, že na tom jiném PC změníš úroveň zabezpečení pro spouštění maker, nebo ten sešit podepíšeš důvěryhodným certifikátem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
9. 9. 2010   #7
-
0
-

clavien napsal:
jak sečtu hodnoty z jedenácti Comboboxů????????

Nejspíš tak, že sečteš jejich hodnoty. Co si slibuješ od tolika otazníků?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
clavien0
Newbie
9. 9. 2010   #8
-
0
-

ty otazníky znamenají, kolikrát jsem to zkoušel :) a nic :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.77.165.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Pomoc VBA EXCEL — založil Zbyšek

Pole ve VBA Excel — založil Daemon481

VBA Excel do .exe — založil Sentir

VBA EXCEL, VISUAL BASIC — založil ata2

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý