Promíchání objektů na scéně – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Promíchání objektů na scéně – Flash – Fórum – Programujte.comPromíchání objektů na scéně – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Marry
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 8. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, řeším "domácí úkol" - zkouška čeká a mooooc prosím o pomoc - jinak už nevím co s tím. Potřebovala bych docílit, aby se mi při načtení (spuštění) swf náhodně promíchaly movie clipy na scéně. Pracuju v AS2, jsem začátečník (zcela nedobrovolný - ke studiu potřebuju kredity). Na ploše mám 8 karet (movi clipů - karta1, karta2, karta3, karta4, karta5, karta6, karta7,karta8), všechny jsou stejné svými rozměry (liší se svým obsahem a umístěním - předem daným) a potřebovala bych docílit, aby se vzájemě zcela náhodně při spuštění souboru zaměnily jejich pozice(pointy(_x,_y)) - přitom v každém spuštění musí být na scéně vidět všechny klipy (žádný se nesmí překrývat)
Teda například (abych to líp vysvětlila) budou ty karty na dolním okraji vedle sebe a při jednom spuštění se zobrazí v pořadí: karta1, karta2, karta3, karta4, karta5, karta6, karta7,karta8, podruhé třeba např. karta5, karta2, karta3, karta1, karta8, karta4, karta7,karta6 atd. při osmi kartách těch možných pořadí je 40320 (ale zase aby to nebylo zavádějící - ty karty nemusí být uspořádány vedle sebe při kraji - je možný, že budou rozházený libovolně po ploše (to určí zadání při zkoušce) - a asi by to mělo načítat hodnoty, který tam vložím (teda umístění instancí) při tvoření animace. Udělejte mi prosím někdo tendle scriptík. Díky moc předem Marry

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.177.89.–
RePRO0
Super člen
31. 8. 2010   #2
-
0
-

Ahoj, zatím Tě jenom napíchnu, do budoucna když nebudeš vědět, klidně vypracuju. Hledej něco jako random a použití polí v AS (Flash).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
1. 9. 2010   #3
-
0
-

Napíchnu ? :smile7:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Promíchání pořadí pole — založil Tallmios

Promíchání šesti polí — založil Eeron

JavaFX: stage/scene — založil cheki

Boujou - Scene Geometry nefunguje — založil Dominik Rozporka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý