Lamerina – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Lamerina – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comLamerina – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

c5x83x0
Duch
9. 11. 2006   #1
-
0
-

Dopredu hovor?m , ?e o html a podobn? jazyky ?o s tvorbou webu s?visia som sa nikdy nezauj?mal , mezauj?mam a nebudem zauj?ma? , ale aj tak sa v?s p?tam ako spravi? aby tabulka login bola napravo, ale aby za?ala zhora hned z pod loga ....
tu je kod :

<div class="logo" align="center">

<table width="1270" border="1" bordercolor="green">
<tr><td></td></tr>
</table>
</div>
<div class="menu" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">hlavn? menu</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">?vod</a></li><li><a href=" ">novinky</a></li><li><a href=" ">cl?nky</a></li><li><a href=" ">redaktory</a></li>
<li><a href=" ">odkazy</a></li></ul></tr></td>
</table>
</div>
<div class="info" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">o port?li</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">zameranie</a></li><li><a href=" ">kontakt</a></li><li><a href=" ">n?bor clenov</a></li></ul>
</table>
</div>
<div class="sluzby" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">slu?by</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">f?rum</a></li><li><a href=" ">guestbook</a></li><li><a href=" ">anon E-mail</a></li><li><a href=" ">check</a></li></ul></td></tr>
</table>
</div>
<div class="login" align="right">
<font size="4" color="#9cc6ff">login</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">login</a></li></ul></td></tr>
</table>
</div>




Za pr?padn? r?chlu odpoved THX ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
9. 11. 2006   #2
-
0
-

Zkus tohle...



<div class="logo" align="center"></div>
<div align="left">
<table width="1270" border="1" bordercolor="green">
<tr><td></td></tr>
</table>
</div>
<div class="menu" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">hlavní menu</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">?vod</a></li><li><a href=" ">novinky</a></li><li><a href=" ">clánky</a></li><li><a href=" ">redaktory</a></li>
<li><a href=" ">odkazy</a></li></ul></tr></td>
</table>
</div>
<div class="info" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">o portáli</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">zameranie</a></li><li><a href=" ">kontakt</a></li><li><a href=" ">nábor clenov</a></li></ul>
</table>
</div>
<div class="sluzby" align="left">

<font size="4" color="#9cc6ff">služby</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">fórum</a></li><li><a href=" ">guestbook</a></li><li><a href=" ">anon E-mail</a></li><li><a href=" ">check</a></li></ul></td></tr>
</table>
</div>
<div class="login" align="right">
<font size="4" color="#9cc6ff">login</font>
<table border="1" width="170" bordercolor="#5193ff" cellpadding="2">
<tr><td><ul><li><a href=" ">login</a></li></ul></td></tr>
</table>
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
10. 11. 2006   #3
-
0
-

Tu je pr?klad, ako sa to d? urobi? pomocou CSS. Samozrejme treba oddeli? CSS od HTML (vytvori? CSS s?bor a vytvori? triedy v k?de). A hlavne to treba dopilova?, pre v?etky prehliada?e.

<html>

<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<meta http-equiv="content-language" content="sk" />
<title>Port?l</title>
</head>

<body style="text-align: center; margin: 0; padding: 0">
<div style="width: 1220px; text-align: left; margin: 0 auto">

<div style="width: 100%; border: 1px #00ff00 solid; margin: 0 0 20px">
<div style="margin: 5px">Logo</div>
</div>

<div style="float: left">
<div style="font-size: 18px; color: #9cc6ff">hlavn? menu</div>
<div style="width: 170px; border: 1px #5193ff solid; margin: 0 0 20px">
<ul style="margin: 20px">
<li><a href="./index.php" title="x">?vod</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">novinky</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">?l?nky</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">redaktori</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">odkazy</a></li>
</ul>
</div>

<div style="font-size: 18px; color: #9cc6ff">o port?li</div>
<div style="width: 170px; border: 1px #5193ff solid; margin: 0 0 20px">
<ul style="margin: 20px">
<li><a href="./index.php" title="x">zameranie</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">kontakt</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">n?bor ?lenov</a></li>
</ul>
</div>

<div style="font-size: 18px; color: #9cc6ff">slu?by</div>
<div style="width: 170px; border: 1px #5193ff solid; margin: 0 0 20px">
<ul style="margin: 20px">
<li><a href="./index.php" title="x">f?rum</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">guestbook</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">anon e-mail</a></li>
<li><a href="./index.php" title="x">check</a></li>
</ul>
</div>
</div>

<div style="float: left; width: 810px; border: 1px #5193ff solid; margin: 20px; padding: 10px">
<div>Vn?torn? obsah</div>
</div>

<div style="float: right">
<div style="font-size: 18px; color: #9cc6ff">login</div>
<div style="width: 170px; border: 1px #5193ff solid; margin: 0 0 20px">
<ul style="margin: 20px">
<li><a href="./index.php" title="x">login</a></li>
</ul>
</div>
</div>

</div>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
10. 11. 2006   #4
-
0
-

A e?te jedna vec. Ke? ?a nezauj?ma programovanie, tak neviem pre?o to chces vedie?? Bu? ma to zauj?ma a chcem sa to nau?i?, alebo nerie?im tak?to probl?my. Z?rove? toto bola moja posledn? odpove? u??vate?ovi, ktor? zjavne nem? ani z?ujem o odpove?, alebo sa p?ta na veci, na ktor? sta?? otvori?/klikn?? na hlavn? manu?l (ako pr?pad jedn?ho ?lena v sekci? PHP)! A d?fam, ?e moder?tor ?a aspo? napomenie za tento "blb?" n?zov t?my.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek0
Návštěvník
11. 11. 2006   #5
-
0
-

Tomuto hovoris programovanie?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek0
Návštěvník
13. 11. 2006   #6
-
0
-

no vidis.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý