Ahoj, chtěl bych se zeptat na rozdíly mezi C a C++ ohledně využití. Mohl by mi tady někdo prosim popsat v pár větách, co se používá na co? ( např. C++ na grafický aplikace atd.) Mám v úmyslu časem přejít na PHP, ale ještě předtim chci aspoň trochu umět jeden z těhle dvou. Teoreticky by se na PHP přecházelo líp z C++ kvůli OPP ( můj názor, moc se v tom nevyznam :D ), ale fakt nevim. Díky
Fórum › C / C++
C vs. C++
Pokud ti nejde o to vyuzivat C++, ale ucit se ho jen pro snazsi prechod na PHP, tak s C++ rozhodne neztracej cas a vrhni se rovnou na PHP.
Pokud bys chtel nejaky jazyk pro vyuku algoritmizace, atp., tak bych spis doporucil neco jako Python....lehka syntax, objektovy pristup, rychly vyvoj, snadne otestovani napsaneho kodu....proste sama pozitiva a socialni jistoty.
Rozdily mezi C a C++ snadno najdes na netu pomoci googlu...snad i Wikipedie ma nejaky clanek o tom....Rozhodne tak dostanes obsahlejsi odpoved nez ti kdo tady muze dat.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů
Podobná vlákna
Kreslenie krivky v canvase — založil audiotrack
(X)Html a CSS kodér, příležitostný grafik — založil Minnoc
Programovanie - vypocet casu, terminu realizacie — založil Lukáš
Program operace s maticemi - problém se čtením souboru — založil Docctor
Bojte se úplně černé obrazovky!! — založil Lukáš Chadraba
Moderátoři diskuze