Header – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Header – PHP – Fórum – Programujte.comHeader – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
10. 11. 2006   #1
-
0
-

neviete niekto ako by som mohol spravit aby to uzivatela po prihlaseni prehodilo na stranku z ktorej sa prihlasil?
po prihlaseni to uzivatela presmeruje na index.php
Header("Location: ./index.php");
nie je na to nejaky $_SERVER[HTTP...]?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
anO0
Newbie
10. 11. 2006   #2
-
0
-

To mORb: Zamysli se a cel? p?ihla?ov?n? ud?lej po??dn?. Tak jako jsem se v?era zamyslel j?, p?esn? ze stejn?ch d?vod? jak ty :D Mysl?m, ?e ?e?en? nen? v ni?em slo?it?j??, ne? odstran?n? action atributu ve FORM. A v indexu str?nky v?dy zkontroluje?, jestli se u?ivatel zrovna p?ihla?uje / odhla?uje... + v?dy aktualizace session timestamp.
Po kliknut? na submit se tedy opbjev?? na stejn? str?nce kde jsi, jen?e d?ky $_POST['naloggujMe'], kter? ISSET bude? i p?ihl??enej :) Nezapome? kdy?tak na to n?jak uz?ivatel upozornit, ?e byl / nebyl p?ihl??en. P?? kdy? se objev? znovu na stejn? str?nce, tak by to mohlo b?t tro?kA matouc?

peAce ouT

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
10. 11. 2006   #3
-
0
-

mORb píše:#
# neviete niekto ako by som mohol spravit aby to uzivatela po prihlaseni prehodilo na stranku z ktorej sa prihlasil?#
#po prihlaseni to uzivatela presmeruje na index.php#
#Header("Location: ./index.php");#
#nie je na to nejaky $_SERVER[HTTP...]??


Je to _SERVER["HTTP_REFERER"] ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Milan0
Stálý člen
10. 11. 2006   #4
-
0
-

To CommanderZ: Takto som to mal pretdtym na localhoste. Tam mi to fungovalo v poriadku ale ako som to dal na hosting tak uz to nejak nerobi co ma...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
12. 11. 2006   #5
-
0
-

Ked pouzijem na hostingu po prihlaseni uzivatela $_SERVER["HTTP_REFERER"] nepresmeruje to uzivatela na stranku z ktorej sa prihlasoval ale na stranku ktoru mam uvedenu vo <form action="login.php"> teda na login.php

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
12. 11. 2006   #6
-
0
-

Tim myslis to login.php? nemas tam mezi tim nejaky presmerovani? To by pak odpovidalo...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Milan0
Stálý člen
12. 11. 2006   #7
-
0
-

To CommanderZ:Presmerovanie tam mam len v pripade keby uzivatel zadal zle meno alebo heslo alebo ked jednu z tychto veci vynecha.. inak tam presmerovanie nie je... na localhoste mi HTTP_REFERER fungoval teraz vsak nie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
12. 11. 2006   #8
-
0
-

Zkus porovnat verze php pomoci phpinfo, nic jineho me ted nenapada

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
13. 11. 2006   #9
-
0
-

Obavam se, za tento problem nepujde vyresit pres REFERER ani PHP_SELF, protoze, jak pise Header, opravdu ho to vzdy vrati na index, kde se nachazi ten FORM ACTION. Reseni bych videl nasledujici:
- Udelat pro login "action" - napr. index.php?action=login
- Vlozit pomocnou promennou, ktera bude obsahovat nazev dane www -

index.php?action=login&back=$_SERVER['PHP_SELF']

- po akci udelat redirect na danou promennou -
header("Location: $_GET['back']");


- v tomto pripade to bude GET, protoze
index.php?action=login&back=$_SERVER['PHP_SELF']
napiseme primo do FORM ACTION, druha moznost je samozrejme udelat na logovacim formulari pomocny HIDDEN INPUT, ktery bude vypada napr.
<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="back" VALUE=$_SERVER['PHP_SELF']
. Potom bude
header("Location: $_POST['back']")
, protoze hodnotu predame s formem metodou POST.

P.S. Zdravim vsechny PHP nadsence, jsem novy moderator, doufam, ze vam budu alepson trochu ku prospechu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Moderátor PHP sekce ve Fóru
Milan0
Stálý člen
25. 11. 2006   #10
-
0
-

Stale som to nevyriesil nejak.. btw ten $_SERVER["HTTP_REFERER"] mi nefunguje ani ako tlacitko spat <=. Nechapem preco to nechce ist ked na localhoste to slapalo...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Marty_SVK0
Návštěvník
6. 1. 2008   #11
-
0
-

skuste to takto

<a href="login.php?page=http://<?php echo  $_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']; ?>"></a>

header("Location: $page");
alebo
header("Location: $_POST['page']");

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.137.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Header — založil survik1

Header — založil cheeester

Header — založil JeanBabtisteGrenouille

Template header — založil TauWich

Header ve třídách — založil tribalcz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý