Zdravím
Potřeboval bych poradit....
O počítače a HW se už nakou dobu zajímám a myslím si, že bych se o tom dokázal aji bavit nak na urovni, ale poslední dobou mám problém s grafickýma kartama...
Když někdo řekne například radeon HD5770 nebo GeForce GT240 ( to jen příklad ) nevím absolutně co si pod těmi zkratkami a čísly mám představit, což jsem začal považovat za velký hendikep :D a začal jsem to řešit poradíte mi teda někdo nakou stránku nebo web kde se tím zabývají abych se dostal do obrazu? Předem všem děkuji za odpovědi.
Fórum › Hardware
Značení grafických karet
Toto značení velkou logiku nemá (resp. z názvu nejde vyvodit o co se jedná). Pro začátek můžeš zkusit seriál na živě.cz http://www.zive.cz/clanky/nenechte-se-napalit-velky-prehled-geforce/sc-3-a-145935/default.aspx. Popisuje grafické čipy od nVidie cca za poslední 4 roky. Bohužel nevím o podobném článku pro ATI a její sérii Radeon
To Tomanek1 : je v tom jedine marketing.. vetsi cislo automaticky pro nezasvecene znamena "lepsi" - tj. zmast lidi a prodat nove vyrobky... (ikdyz ma treba kupujici predchozi verzi mozna i vykonejsi)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Nabídka tvorby logotypů a jiných grafických prací — založil BezvaDesign.cz
Ponuka tvorby webových stránok a grafických prvkov — založil Marbulinek
Nabídka: Kódování HTML + CSS šablon z grafických návrhů — založil Phorio
Cena a značení — založil Michal
Značení procesorů AMD — založil Marek Štafl
Moderátoři diskuze