Problém s VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s VC++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
beb
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
4. 9. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,
mám problém s VC++ 2010, nainstaloval jsem si ho na jiném počítači, ale nejde tam kompilovat. Tam kde by měla být záložka build nic není( viz.obrázek). Nevíte někdo, prosím, co s tím. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.126.–
Reklama
Reklama
Cicero0
Newbie
4. 9. 2010   #2
-
0
-

Pozri sa ešte raz na toolbox, ktorý máš v okne...Vidíš tam takú zelenú šípku ? Tak to je to, čo hľadáš... A ak to hľadáš cez menu, tak je to pod Projektom :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.153.–
Vo svete programovania bezpečnosť znamená vypnúť safe_mode...
t0m450
Newbie
4. 9. 2010   #3
-
0
-

beb: Po inštalácií VC++ 2010 Express sú defaultne aktívne "Basic Settings" (Zjednodušené UI), dá sa to zmeniť cez Tools->Settings->Expert Settings

Cicero: Len upresním, zelená šípka skompiluje a spusti debug a je to pod Debug menu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
PeterM0
Newbie
5. 9. 2010   #4
-
0
-

To beb : Skus stlacit naraz CTRL+SHIFT+B to by malo byt Build solution malo by sa ti pocas kompilacie ukazat build okno ked nie tak ho otvor sam pred stlacenim klaves. skratky ....malo by byt v polozke view
potom napis ci pomohlo ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.117.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

Problem s C++ — založil ower

Problem — založil roonill

Problem s LIKE — založil Lordest

Problém v C++ — založil Honza

Problém s FF — založil Janina

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý